Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Minek vesznek az emberek régi...

Minek vesznek az emberek régi használhatatlan tucattermék mobilokat?

Figyelt kérdés

PL.samsung s 5230,lg cookie és ennek mutációi.

Touchwizes marhaságok meg a lg-n lévő A-class...

És a tudásuk is 0,sőt ennyi pénzért lehet kapni sokkal jobbakat.

2010. júl. 24. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy meg semmi közöd hozzá, ki milyen telefont vesz. Ha valakinek ennyire van pénze, hát ennyire. Nem születik mindenki milliomosnak.

És aki csak alap dolgokra használja a telefont. Pl telefonálás, sms, játék.

Annak sem kell drágább.

Akinek kell wifi, meg gps, meg afenetudjami, az vegyen drágábbat.

Én sem ugrálok az s5230ért, meg a kp500ért, de ha valakinek megfelel, akkor nem kötök bele :)

2010. júl. 24. 22:59
 12/13 Jovanny ***** válasza:
Véletlenül sem akarom a pártját fogni, de a GPS a Nokia 5230 jó tulajdonságainál szerepel. Ja, még valami eszembejutott. Valamelyik okostojás írta: "Játékokat,témákat stb csak sw buherálás után felrakni rá( ami garanciavesztéssel jár)" Na erröl is akkor nyilatkozz már, ha volt már a kezedben ilyen telefon, mert úgy baromság,ahogy van. A témák és a játékok 1 kattintással felmennek a dobozból kivett új készülékre, ha eddig ez tartott vissza a vásárlástól, vedd meg nyugodtan, garantálom, hogy múködik. :D Olyan 20 játékot toltam fel rá első nap, a giroszkóposaktól kezdve a 3D kalandjátékokig.
2010. júl. 25. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:

1.oldal utolsó vagyok [és 2.oldal első]

Jovanny: Bocs, mostmár látom :) Nem olvastam el rendesen xD

2010. júl. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!