Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek iphonet?

Dpeter1 kérdése:

Miért vesznek az emberek iphonet?

Figyelt kérdés
Ha annak sokkal drágább verziója is kevesebbet tud, mint a vele egy kategóriás android telefonok. Teszem azt, a sony xperia Z 170000Ft és a legújabb iphone ami 270 ezer Ft és a sony a kamerája 13 megapixel ellenben az apple-é "csak" 8 megapixel . Ráadásul az xperia 441 ppi képpontsűrűségű, amíg az iphone-é CSAK 326!!! És közel az összes szempontból az androidos sony xperia Z a jobb!!! Írjátok meg ha tudjátok miért veszik ennek tudatában az emberek mégis a drágább de gyengébb változatot!

2013. máj. 12. 00:50
1 2 3
 11/23 SzilKa ***** válasza:
46%

8-as, az iphone-ra is van illegális módszer, a jailbreak, de egyébként akinek van rá pénze, az ne sajnáljon már 1-200 ft-ot egy-egy jó alkalmazásra.

Valaki hasonlította az iphone5-öt a samsung s4-hez - azért azt ne felejtsük el, hogy egyrészt az s4 fél évvel később jött ki (ez manapság sok idő), másrészt pedig árban kb ugyanannyiba kerül.

Egyébként nem értem, miért kell lepontozgatni az értelmes válaszolókat, írjon akár pro, vagy kontra érveket, de ebből is le lehet vonni pár következtetést... :)

2013. máj. 12. 14:08
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Nemtom honnét szedted, hogy annyiba kerül az iPhone 5, ahogy írtad. Kb 170-ért kapsz újat, függetlenül.

Innentől a "gazdag birka" érvelés kibicsaklott.

Használtam Androidot is, nem vagyok hülye. Az informatikához főleg nem, most is Linuxról írok, és iPhone-om van. Megéri, mert rendesen támogatott, stabil, abszolút megbízható. Rendszeres adatmentés, nagyon gyors, nem akad, nem merül olyan gyorsan, jó hangminőség telefonálásnál és zenehallgatásnál is. A kijelző nagyon penge. Az alkalmazások minősége felülmúlja az Androidot, mert nem kell 800 féle telefonra, méretre, felbontásra, billentyűre megírni, egyre van optimalizálva, és előzetesen ellenőrzik őket. Biztonságos, nincs rá vírus. Röviden ennyi.

2013. máj. 12. 23:22
 13/23 anonim ***** válasza:
21%
Attól még hogy Linuxot használsz még nem azt jelenti hogy tech zseni vagy ;) És amint megírták előttem, hogy aki azt mondja, hogy az iphone nem akad, az hazudik. Így hát te is hazudsz és tudom is bizonyítani, mivel nekem is volt iphonem és nem volt olyan nap hogy ne akadott volna ( nem, nem volt hibás és nem is volt telepakolva appokkal ) Inkább maradok az androidnál mert az sokkal jobb. Miért ne kaphatna vírust az iphone? Simán kaphat! Nem egy ismerősöm van, akinek azért ment tönkre az iphoneja mert vírusos lett. Még szerencse, hogy kicserélték. Ha meg androidra nem akarsz vírust, akkor töltsél le egy vírusírtót. És voálá, nem lesz vírusos.
2013. máj. 13. 06:17
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
A hangminőségről meg ne is beszéljünk. Nagyon rossz mono hangzása van. Attól még, hogy hangos, attol még a minőség sz*r. A hozzájáró fülhalgató meg valami iszonyatos. Semmi basszus, csak recseg meg viszhangzik, azt jólvan. Ahoz, hogy jól szóljon, venned kell egy Beats fejest, az meg megint ott van, hogy hetven ezerért nem találsz olcsóbban
2013. máj. 13. 06:21
 15/23 SzilKa ***** válasza:
Nna, ez a beats-fejes elszolas pont elarulja, mennyire vagy hozzaerto, kedves utolso... Az aztan az igazan tularazott divat-sz@r, nem az iphone... :)
2013. máj. 13. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogom neked fejtegetni milyen informatikai képzettségem van, a lényeg hogy értek hozzá. A nem akadást meg értsd úgy, hogy nagyon ritka, főleg iPhone 5-ön, amiről most elvileg szó van. Ha naponta akadt, akkor az régi vagy hibás volt. Gondolom még nem láttál 5-öt, mert akkor nem fikáznád a fülhallgatóját se, ami más, mint korábbiaknál, amit most fikáztál. Bukta.

Nem tudom, honnan szeded ezt a vírus történetet, de az App store-ban soha nem volt vírus. Máshonnan meg nem lehet letölteni appot, kivéve ha feltöröd az iPhone-t. De akkor meg már a szervizből rúgnak ki páros lábbal. Szóval vagy kamu az egész, vagy barmok a haverjaid, és vírusra fogják a saját hülyeségüket.

2013. máj. 13. 12:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyik az, hogy diplomám van informatikából, a másik az, hogy láttam 5-öt sőt, volt is a tulajdonomban, de amit mondani lehet róla, az csak negatív
2013. máj. 13. 17:11
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Ebből is látszik hogy manapság már bárkinek lehet diplomája, kedves #17 :-)

Pláne ha csak képzeletben létezik...

Nem mondanál ekkora marhaságokat ha konyítanál hozzá egy kicsit is.

2013. máj. 13. 19:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindenkinek diplomája, csak az irigység szólal belőled. :-)
2013. máj. 14. 19:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Na, máris a személyeskedésnél tartunk. A lényeg, hogy nem kell baromságokat meg kamu történeteket mesélni, onnantól mindegy, milyen papírod van.
2013. máj. 16. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!