Van itt olyan aki a mai világban elő merne venni az utcán egy nagyon régi 10-15 éves telefont? :D Esetleg valaki használ még ilyet?
Előmerné?? Ehhez minek kell bátorság? Kit érdekel más ember véleménye?
A régi telefonok sokkal alkalmasabbak, és megbízhatóbbak telefonálásra, mint a mostani készülékek...
A kihízható antennás nagyon vagyány!!! Emlékszem, mikor még 150ezerbe került! A csengése pedig nosztalgikus. Bútort is van, aki antikot használ.
Az én telóm csak 7 éves, még senki nem szólt meg érte (nyíltan). Bárhol ott lehet hagyni, ki lehet rakni, nem nyúlják le. Nemrég este, utcán megtámadtak telefonlopási célból, de végül belátták, hogy nem én vagyok a célszemély. :)
Céges telefonom nokia 5110. XD
500Ft-ért hozzám vágták vaterán 3 aksival. XD
A kihúzható antennás nagyon vagyány!!! Emlékszem, mikor még 150ezerbe került! A csengése pedig nosztalgikus. Bútort is van, aki antikot használ.
Az én telóm csak 7 éves, még senki nem szólt meg érte (nyíltan). Bárhol ott lehet hagyni, ki lehet rakni, nem nyúlják le. Nemrég este, utcán megtámadtak telefonlopási célból, de végül belátták, hogy nem én vagyok a célszemély. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!