Lenyozták a mobilom, mert telefonbetyárkodtunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A héten telefonbetyárkodtunk párszor az én mobilomról,de ma hívott apám(mejegyzem rohadt ideges volt) hogy mi kiket hivogatunk,stb.merthogy 2 nő is írt neki hogy az én számomról "zaklassuk"a fiát,mert vmi tudakozó kimutatta hogy mi hívtuk őket.Az a jó,hogy apám hetel,tehát szombatig van egy kis időm. Melesleg nem olyan kemény szövegeket mondtunk a telefonba.Tunátok segíteni hogy valahogy megússzam ezt,vagy enyhítsem a "vádat"?Nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.Helyesírási hibákért elnézést kérek,mert telefonról írtam.2013. máj. 7. 21:24
1/6 anonim válasza:
Ha a számod benne van a tudakozóba akkor könnyen ki lehet deríteni kinek a nevén van, és gondolom apád nevén volt így persze hogy rájöttek mivan.
Nos ha azt akarod hogy jobban járj akkor őszintén mondd el apádnak hogy ti voltatok, elismered hogy hülyeséget csináltatok és hogy megbántad és vállalod a következményeit.
2/6 anonim válasza:
Áruld el neki, h anyád félrekur, garantáltan le fogja szarni, h mit csináltál;)
3/6 pinkpancser válasza:
Mindezt saját telefonról? Netán számkijelzéssel? Akkor meg is érdemled...
4/6 anonim válasza:
Te szerencsétlen! :D
Legalább a számot rejtetted volna el és nem lenne ilyen bajod..
5/6 anonim válasza:
neeeeeeee :D bátor voltál hívószámkijelzéssel telefonbetyárkodni...
6/6 anonim válasza:
Nem rejtetted el a számot és úgy betyárkodtál? Úr Isten...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!