Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan program, ami megmond...

Van olyan program, ami megmondja, hogy iphone vagy android egy telefonszám?

Figyelt kérdés

Van telefonszám listám és tudnom kéne, hogy mely számok tartoznak iphonehoz és melyek androidhoz.

Egyesével nem tudom, mert ahhoz sok.

tegnapelőtt 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A telefonszám nem kötődik operációs rendszerhez. Olyan eszközbe rakod be a SIM kártyát, amilyenbe akarod. De olyan is van, hogy egyikbe sem. Ha van tablet amit csak médiaeszközként használsz SIM kártya használat nélkül, akkor úgy lesz Android/iOS rendszer rajta, hogy telefonszáma sincs, és mégis elér netes oldalakat.
tegnapelőtt 17:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de iphoneba, ha elmentek egy számot ott tudom, hogy iphone vagy android.
tegnapelőtt 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted amit 1-es ír.

Nem lehet megtudni abból hogy felhívod, vagy ő felhív hogy milyen telefonban van a kártya.

Az iPhoneonon a kontaktoknál te persze be tudod állítani az iPhone-t a hívószámhoz, de ez valójában nem jelent semmit, csak annyit hogy te nem munkahelyi, vagy otthoni számként, hanem az illető iPhonejaként mentetted el.

Ha az illetőnek nem iPhoneja van, akkor is el tudod menteni iPhone néven. Ennyi.

tegnapelőtt 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Arról nem beszélve, hogy nekem például két kártyám van ugyanahhoz a telefonszámomhoz, egyik iPhone-ban, a másik Androidos telefonban...
tegnapelőtt 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne is ilyen, az illegális lenne.
tegnapelőtt 18:42
 6/12 A kérdező kommentje:
3-as, ha nem iphonehoz írom be, akkor is látom, mert akkor megjelenik a facetime lehetőség, miután beírtam.
tegnapelőtt 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

4. az valójában nem ugyanaz a szám!

6. és droidnál mit látsz?

tegnapelőtt 19:24
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es, akkor nem ugrik fel a facetime lehetőség
tegnapelőtt 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor meg is van az app ami kijelzi!
tegnapelőtt 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:

"4. az valójában nem ugyanaz a szám!"

De.

Persze nem tudom, technikailag a szolgáltatónál hogyan van megoldva, de számomra ugyanazzal a számmal üzemel a két készülék. Ha hívnak, mindkettő csöng, ha bármelyikről hívok, ugyanazt a hívószámot látja az ügyfél.

Számomra ez ugyanaz a szám.

tegnapelőtt 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!