Mi a véleményetek a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 8GB RAM Dual Mobiltelefonról?
Köszönöm szépen a válaszodat. A "Pro" egyébként mit jelen?
Bocsi, de nem értek hozzá.
Szia!
Hát, nem tudom. Én nem merném bátran ajánlani a Xiaomit, mert már voltak rossz tapasztalataim a rendszerükkel kapcsolatban. Barátnőm nemrég váltott egy sima Redmi Note 13-asra a Samsung Galaxy A41-es telefonjáról, és látom, hogy kínlódik a telefon rendszerével. A harmadik feles alkalmazások értesítései nem érkeznek meg normálisan (bizonyos esetekben a Play áruházból telepített alkalmazások értesítései sem), a "Témák" alkalmazásuk, ami annyira bele van drótozva a készülékbe, hogy azon keresztül kell még a csengőhangot is állítani egy vicc. Rootoláshoz a bootloadert nem fogod tudni egyszerűen feloldani, mert az SMS nem érkezik meg, amire szükség van. Ezt próbáltam évekkel ezelőtt, és ha hihetünk a Xiaomis fórumoknak, ez még mostanra sem változott. A szoftveres támogatásról nem is beszélve. 3-6 havonta ha megjelenik egy biztonsági frissítés, az már csodának számít.
Szóval én inkább lebeszélnélek róla (persze, értem én, hogy csalogató a 200 megapixeles kamera, de nem szabad a számoknak bedőlni). Én inkább a Samsung Galaxy A35-öt ajánlanám, vagy még inkább a Google Pixel 8a-t.
5ös a Samsung is tele van kémprogrammal.
Illetve a Samsung ökoszisztémától hányni tudnék :) minden normális gyártó képes egy alkalmazáson belül megoldani a Health okosóra dolgokat. Amihez a samsungnak 3 applikáció kell, és ha fizetni akarsz az órával akkor 5 applikáció.
Egyébként kicsit drágább az A55 de az egy nagyon jó midranger telefon most.
A xiaomi ezeket a készülékeket note próbálja olcsón tartani.
Személyes tapasztalatom velük:
lassúak? Nem igazán (árértékben megfelelnek)
Nekem igazából a gyári appok hiánya ami kevésbé tetszik, mindent a Google megfelelővel akarnak helyettesíteni, de ez ha valakinek nem probléma akkor jó telefon
Teljesen jó telefon, de mindig azok írják le, akiknek életükben nem volt az azért fura...
A Redmi Note 13 Pro teljesen jó telefon és nem gondolnám, hogy az A55 egy átlag usernek megéri a felárat.
Ja nem érdekesek az ilyen 1-1 tapasztalatok.
Elvégre top3-as gyártóról beszélünk és mivel rengeteg telefont értékesítenek simán benne van 1-1 hibás.
Samsungok is vacakok az alsóbb szegmensben, mégsem az alapján állapítjuk meg, hogy milyen minőséget képvisel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!