Android vagy Windows 8? Melyiket éri meg jobban és miért?
Figyelt kérdés
Készülékcsere előtt álok és eddig androidos telefonom volt, van, de nem tudom eldönteni, hogy milyet válasszak annyira megoszlanak a vélemények. Elsősorban tapasztalatok érdekelnének. Akinek Windows 8 van a telefonján mennyire vált be. A Nokiáknak a menüje annyira nem tetszik, a HTC-nek is van egy nagyon jó telefonja amin Windows 8 van.2013. máj. 6. 14:35
1/7 anonim válasza:
Maradj az Androidnál szerintem de Galaxy S4,Xperia Z,HTC one-ban gondolkodj!
2/7 anonim válasza:
Minden Wp-s telefonnak ugyanolyan a menüje, ez nem Android. Nokiát jobban megéri venni a szolgáltatások miatt (pl.ingyenes navigáció). Én Anroidról váltottam Wp8-ra és nagyon megszerettem, sokkal stabilabb, gyorsabb rendszer. Kevesebb program van rá, de én eddig mindent megtaláltam, nincs szükségem 5000 fingós appra... Ha játszani akrsz akkor viszont nem ajánlom.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtőknek
2013. máj. 6. 17:26
4/7 anonim válasza:
egyrészt,másrészt sokan nem tudják ,de a menünézet,a csempék elrendezése, szine változtatható,akár a csempe helyett egy komplett képet rakhatsz be. igy máris testreszabhatóbb [link]
5/7 anonim válasza:
Windows 8 sokkal simább kezelőfelület. Viszont nagyon zárt rendszer...
Android gyors,nagyon személyre szabható,nyitott rendszer,legelterjetebb.
6/7 anonim válasza:
Androidot teljesen személyre szabhatod, azt töltesz le rá, amit akarsz, olyanra csinálod, amilyenre akarod és droidra vannak a legjobb, leghasznosabb programok. WP-nél és iOS-nél egy zárt rendszerben vagy, nem tudsz vele mit csinálni, egyszóval játéktelefont veszel. Jah de wp-t ki tudod színezni, mint valami óvodás... xD
7/7 anonim válasza:
6-os szerint akkor a 10 éves csúcskategóriás Nokiák játektelefonok voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!