Telefonvásár! A régi beadta a kulcsot sürgősen új kell, de mi?
Telefonvásár előtt állok de nem tudom mit vegyek. Rengeteg készüléket végignéztem és az az igazság, hogy mindbe megfogott valami. Kritériumok: minőség, megbízhatóság, nagy érintőképernyő, nagy tudás (ez így kicsit béna megfogalmazás) android, ios, Windows 8.
Igazából amit kipróbáltam az az Iphone 4, 4S, 5, Samsung S3, S4, Note2, Nokia Lumia920.
Leginkább a Samsungok tetszettek kifinomultságukkal, a Nokia a formatervvel, az IPhone a hűdenagy érzéssel.
Ti mit vennétek, és mi a tapasztalatotok ezekkel a készülékekkel?
Én megnéztem anno az Xperia S-t, T-t, S3-at, és még sok másik telefont. Igazából végül a Note 2-t választottam. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Tetszik még így fél év után is. Bár anno féltem, hogy nem lesz annyival jobb az S2-nél, aztán végül megvoltam nélküle. :)
A Note 2 is megkapja valószínűleg az S4-es dolgokat, mert mindenre képes a Note 2 is. Az S3 az ujjas feature-t nem kapja meg, mert nincs olyan a kijelzőben. A Note 2-ben ugye a toll olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!