Mi a különbség az android illetve a windows mobil között?
Androidos telefont még gyártanak windows mobilt már nem.
Ha windows phone-ra gondolsz akkor az hogy a wp stabilabb talán gyorsabb. Az androidra több az alkalmazás és jobban testreszabhatóbb.
Előző:
WP nem stabilabb, és nem gyorsabb. Gördülékenyebb. Hatalmas különbség van ez a 3 szó között.
Egyébként: Android nyílt, igazából ezzel le is lehetne zárni az egészet, de ha ezt kicsit jobban ki kéne fejtenem, ez azt jelenti, hogy sokkal személyreszabhatóbb, hackelhetőbb, stb.
Igazából nehéz szavakkal leírni, hogy mi a hasonlóság vagy éppen különbség, mert teljesen más. Vagy írok róla oldalakat, vagy egyszerűen egy laikus úgy sem fogja teljesen érteni, hogy mégis melyiknek mi az előnye és hátránya.
A windows phone, szerintem sokkal korlátozozottab szoftverféle, mint az android. Ki kell mondanunk, hogy gördülékenyebb is mint a korábbi android szoftverek. Mivel nincs olyan dolog, ami megakasztaná a szoftvert.
Az android egy sokkal nyíétabb szoftver, a felhasználó érezheti, hogy ő az ura a telefonjának, személyre szabhatja, egy csomó jó alkalmazás és játék van rá. Az újabb szoftverek mint az ICS és a JB már nehezen akaszthatók jó hardver alatt.
Én android párti vagyok, szerintem válassz androidot. A HTC pedig jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!