Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyem meg a note2-t vagy...

Vegyem meg a note2-t vagy várjak a Note 3-ra?

Figyelt kérdés
note,note2,note3,telefon,vegyem

2013. máj. 1. 11:49
1 2 3 4 5
 41/44 peti831214 ***** válasza:
Annyi a különbség,h ahol negyedik generációs (4G) adatátvitel van kiépítve ott gyorsabb az internet! Itt nálunk csak Budapesten és a nagyobb városokban van! Ha nálatok nincs még kiépítve ahol laksz és megfordulsz tökéletesen elég a sima is ami "csak" 3G-t és HSDPA-t tud!
2013. máj. 8. 14:02
 42/44 A kérdező kommentje:
Áh maradok a sima Note-nál akkor mert én kisebb faluban élek szóval max utazás közben valahol ha nagyvárosba megakadok akkor maradok a sima note2-nél az legalább olcsóbb is és azon az oldalon van ahonnan én szoktam rendelni mert az LTE csak egy másikon van ahonnan még nem rendeltem
2013. máj. 8. 18:03
 43/44 peti831214 ***** válasza:
Nekem is csak azért van LTE mert amikor vettem pont akciós volt és ugyan olyan árban volt, mint az sima! Jah azt elfelejtettem mondani,h az LTE verzióban viszont nincs FM rádió! Nem tudom,h az miért került ki belőle, mondjuk nekem nem hiányzik, de akkor is!
2013. máj. 9. 14:41
 44/44 A kérdező kommentje:
Áhh én maradok a sima n7100-nál mivel úgysem fogom használni sűrűn a 4g-t mivel mobilnet sem sűrűn akad mivel drága és olyan hamar elmegy.Szóval maradok a simánál az tiszta és minden benne van:)
2013. máj. 9. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!