Vegyem meg a note2-t vagy várjak a Note 3-ra?
Figyelt kérdés
note,note2,note3,telefon,vegyem2013. máj. 1. 11:49
11/44 dirtboy válasza:
hát nem tudom ez a note 3 menynibe fog kerülni de szerintem úgy 180leglább.
ha bele gondolsz veszel egy telót 110-120ért pl s3 és még marad kb 60ropi táblagépre.
12/44 A kérdező kommentje:
de nekem nincs szükség táblagépre ez így nekem bővőn megtenné meg ha már vennék akkor szintén Note 10.1-t vennék az S-pen miatt meg amúgy is meg vagyok elégedve a Samsunggal
2013. máj. 1. 12:27
14/44 anonim válasza:
Figyelj,Én úgy csinálnám hogy megvárnám még kijön a Note 3 ÉS akkor döntenék a Note 10.1 illetve a Note 3 között.Mert ugye nem mindegy hogy tablet vagy telefon.A Note 3 még inkább telefon mint tablet ezért lehet hogy én azt venném.iPad Mini meg szimplán nem éri meg.
15/44 A kérdező kommentje:
Áhh nem vennék 10.1-est csak a note 3 mellé esetleg,mert most nagyon gatyi telóm van(samsung corby) és főleg szar lenne mert a 10.1-ben nem lehet sim-et tenni vagyis mobilnet se lenne se telefonálás(habár telefonálni nem is nagyon akarnák közösség előtt XD,de attól jó ha lehet)Szóval tabletet nem veszek sztem megvárom a note3-at vagy megveszem a note 2-t meglássuk ám valaki nem tudja kb mikor jelenik meg egyáltalán novemberbe?
2013. máj. 1. 15:12
16/44 A kérdező kommentje:
ja ekkor mutatják be: [link] alúl írja vagyis akkor novemberig simán megjelenik addig legalább kicsit csökken az ára mivel Novemberben lesz fekete-péntek és akkor akció lesz állítólag minden elektronikai cuccra és jó lenne ha a Note 3-ra lenne akkor meg kb akció nélküli Note 2 ára lenne
2013. máj. 1. 15:15
17/44 anonim válasza:
Corby + iPad mini = legjobb kombináció :-)
18/44 A kérdező kommentje:
ha év végéig meg lesz a Note 3 és lesz akció is rá kb 10% akkor tuti azt fogok venni hanem akkor Note 2 Ipad Mini még 1x mondom nem kell nem kell ios se
2013. máj. 1. 18:54
19/44 peti831214 válasza:
Ha táblagépet meg telefont akarsz egyszerre, akkor vegyél ASUS Padfone 2-t! Brutál erős hardver, még használható méretű telefon+egy táblagép egyben! És ez így nem sokkal drágább, mint a Note 2! Itt egy videó:
20/44 A kérdező kommentje:
Nem kell padfone 2 nem tetszik egyáltalán kivülről szép de az oprendszer nem jön be sokkal jobban tetszik az a stílus ami a Note 2-ben,s3-ban,s4-ben és Note 3-ban lesz.Meg amúgy a fontos dolog nincs hozzá olyan toll féle kütyü mint az S-pen amilyen.Szóval tőlem lehet jobb hardverben nekem bővőn elég lesz a Note 2 is de ha kijön és sikerül megvenni akkor Note 3 lesz a választás...
2013. máj. 4. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!