Vegyem meg a note2-t vagy várjak a Note 3-ra?
Figyelt kérdés
note,note2,note3,telefon,vegyem2013. máj. 1. 11:49
32/44 A kérdező kommentje:
Ja a függő az szolgáltatófüggő pl csak T-mobile-os kártya jó bele a függetlenbe meg bármilyen,szerintem ha innen rendelek egy oldalról ami mindenfélét árul nem telókkal foglalkozik akkor sztem független lesz:)
2013. máj. 4. 23:25
33/44 peti831214 válasza:
Igen a függetlent úgy értem,h nem szolgáltató függő! A linkelt oldalról rendelve biztosan független lesz, de kérdezz utána, mert találkoztam már én is olyan telefonokat árusító oldallal ahol függő készülékeket is árultak! Jobb, ha megkérdezed!
Amúgy a T-Mobilenál pont most néztem,h jelenleg nem is kapható készlethiány miatt és a 20%-os akció is lekerült róla! Nekem még akciósan sikerült beszereznem az LTE verziót! Ami az akkori 170 ezer forintos árral számolva 34 ezres megtakarítás volt!
34/44 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti független oszttársam igaz vmi 100 lejes telót rendelt volt ugyaninnen viszont az azt hiszem független volt.De ha függő az sem világvége,még hátha szerencsém lenne és Orange-es lenne mivel nekem az van(vagyis Romániába ugyebár:D)
2013. máj. 5. 22:07
35/44 A kérdező kommentje:
Amúgy azért van ez,hogyha függő a telefon akkor pl T-mobile-ról beszélünk ha T-mobile függő akkor a hátlapján rajta van a T-mobile logó?Vagy vodafone?Neten sokat láttam ilyet,annyira idegesítő lenne nekem h inkább új hátlapot vennék vagy valami más matricát ragasztanák oda idegesítő nagyon az a logó:D
2013. máj. 5. 22:09
36/44 peti831214 válasza:
Az enyémen nincs semmilyen T-Mobile felirat! Samsung van meg a hátlapon egy pici LTE felirat!
37/44 A kérdező kommentje:
Szerinted az oldalon lévő LTE-s?
2013. máj. 6. 17:36
38/44 A kérdező kommentje:
Aszem nem LTE-es nem írja viszont van egy ilyen másik oldal nem sokkal drágább és ez LTE-s meg aszem 4G-s
2013. máj. 6. 18:01
39/44 A kérdező kommentje:
Mennyivel jobb az LTE-s meg a 4G mint a sima ami nem LTE-s és csak 3G-s?Észrevehető,hogy gyorsabb az internet?
2013. máj. 6. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!