Vegyem meg a note2-t vagy várjak a Note 3-ra?
Figyelt kérdés
note,note2,note3,telefon,vegyem2013. máj. 1. 11:49
1/44 A kérdező kommentje:
Jajj istenem kulcsszónak akaram írni amit leírásban írtam bocs xD
2013. máj. 1. 11:50
2/44 dirtboy válasza:
hát a note 3 az már brutál méretű lesz szóval csak akkor várj rá ha úgy érzed hogy együtt tudsz lenni mindig egy kis táblagéppel.
egyébként ha nem ragaszkodsz a samuhoz akkor inkább a G pro-t ajánlanám.
az is 5,5colos de az már full hd és ips plusz kijelzős.
amellett hogy kijelző terén is veri a note 2ot hardverileg is jobb.
3/44 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem vennék Gprot mert ahhoz nincsen S-pen ami nagyon megfogott a Note sorozatban hanem akkor vennék S4-et vagy mást de az S-pen nagyon sokat segítene írásban pontosságban stb..Mást nem veszek szóval mennyivel lesz jobb a Note 3 a Note-2től? Állítólag nagyon sokat javul a ppi mert full hd-s lesz a kijelző vagyis 300 fölött lesz 5.9"-os lesz ami szerintem még határeset.És szerintem neki is 13mp lesz a kamerája meg hardverben is jobb lesz Úgy mondták,hogy a Note 1 követte az S2-t,Note 2 az S3-at és a Note 3 fogja követni az S4-et
2013. máj. 1. 12:01
6/44 A kérdező kommentje:
iPAD drágább apple-t és az ios-át nem csípem meg ilyen s-penhez hasonló cucc sincs vele szóval mást ne ajánljatok
2013. máj. 1. 12:09
7/44 A kérdező kommentje:
ja minit az még olyan sincs igaz olcsóbb de nem annyira jó mint a note 2 vagy amilyen lesz a note 3
2013. máj. 1. 12:11
8/44 dirtboy válasza:
jaja a kijelző az sokat javul a full hd miatt.
a képen nem tudni hogy tényleg a note 3 van e de a mérete az kb ilyen lesz.
egyébként két kérdést ha megengedsz.
1. miért van szükség 5,9colos kijelzővel szerelt telefonra?
2. miért nem veszel egy telefon méretű telefont pl 4,7es vagy 5colos kijelzővel akár és mellé egy táblagépet netezni,játszani stbre?
9/44 anonim válasza:
Hiaba mondod. En most vettem iPad Minit es bár hetero vagyok, neked is (kérdezőbiztos) melegen ajánlom. 1000x minőségibb a Samsungnál.
10/44 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok annyira gazdag...hogy telefon+táblagép sőt ez lenne a jó,hogy táblagép és telefon 1x-re
2013. máj. 1. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!