Hogyan érintene, ha min.1 hónapig nem használhatnád a mobilod?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 10:59
2/3 anonim válasza:
Nekem sajnos a munkámhoz elengedhetetlen, tehát ha dolgoznom kéne, akkor "meghalnék" nélküle. De ha mondjuk kapnék 1 hónap szabit és úgy nem használnám, akkor az maga lenne a menyország... Végre nyugtom lenne, nem "zaklatnának", nem csörögne állandóan és nekem sem kéne hívogatnom senkit. Tök jó lenne:-)
3/3 anonim válasza:
Nekem is a munkám miatt mindig elérhetőnek kell lenni, de néha legszívesebben megtaposnám a telefont, hogy állandóan csörög. Bár nem tehetem meg, de nagyon élvezném az 1 hónap mobilmentességet (és vezetékes telefon és netmentességet is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!