Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Vámpír fan csajok) hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Vámpír fan csajok) hogy érintene titeket?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim körében(lányok) elterjedt ez a vámpír vagyok így hodítok cucc....ugye bár.

Én alapját véve elég laza vagyok,meg szabad szellemű és arra gondoltam hogy megharapom az egyik lányt...ha te lennél az mit szólnál(mellesleg nagyon bírsz engem)

2011. okt. 20. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg gyűlölöm az összes vámpíros sztorit a twilight óta. De akinek bejön ez a tömegcucc, nyilván örülne neki.
2011. okt. 20. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Ééén se bírom őket főleg azt a patiszon róbertet
2011. okt. 20. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
én azon nyomban tökön rúgnálak és sikítva elrohannék azt kiabálva, hogy vámpír, vámpír, karót neki!!!
2011. okt. 20. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Öhm!!! Megemlítettem hogy FAN ok a normális emberi lények maradjanak ki nem hiszem el hogy lehettek ekkora gyökerek
2011. okt. 20. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
bejönne :)
2011. okt. 20. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Robi Patit én sem bírom, de a régebbi vámpír sztorikat igen. Szerintem ha vagytok már olyan kapcsolatban, akkor megharaphatod.
2011. okt. 21. 21:02
 7/7 anonim válasza:
Fiuu vaagy?? Akk tetszenee ^^"
2012. dec. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!