Windows Phone vagy Android?
Figyelt kérdés
Melyik operációs rendszer a stabilabb, fagyásmentesebb?
WP-ből Lumiát vennék, ha vennék, Androidról pedig most fogalmam sincs. Szempont nincs, csak ennyi, hogy ne fagyjon, ne laggoljon, a többi mellékes.
2013. ápr. 5. 19:35
11/16 A kérdező kommentje:
Igen? És WP-ből melyik az, amelyikben nem ilyen kevés a RAM?
Akkor inkább egyszer ruházok be, de jobb telefonra és többet, minthogy 3 szarra... :)
2013. ápr. 6. 11:16
12/16 Nyúlós lónyál válasza:
Lumiát ilyen árkategóriában ne vegyél. Android terén az első igazán jó kütyü 40 körü mozog, Xperia U személyében. Ha ennyi a keret, én őt lőném be magamnak.
13/16 A kérdező kommentje:
Hogyha netalán a Lumiára esne a választásom, akkor érdemes megvenni a régebbi darabokat, (pl. 610 vagy 800) vagy már olyanért érdemes pénzt adni, amin WP8 van?
2013. ápr. 8. 13:22
14/16 Tesla69 válasza:
Szerintem HTC 8S, vagy Nokia Lumia 620-ast vegyel. Én is gondolkodom a váltáson Androidrol WP-re, nagyon idegesit mikor az üzeneteket tovább nyitja, vagy ha hiv valaki felveszem és még mindig rezeg 2-3 sec-ig,meg hasonnlo lagg-ok. Hasonlo szituban vok mint te, engem sem érdekel a millio ilyen-olyan appok, csak 1 gyors megbizhatho telot szeretnek. Kül sony xperia U-m van, van rajta task killer de igy is 10 naponta mar csak 90mb ramot tudok felszabaditani es akk eleg szepen tud laggolni.
15/16 A kérdező kommentje:
Így vagyok én is, csak egy 2 éves XPERIA X8-cal.
Gondolkodom a váltáson, de a probléma az, hogy megoszlanak a vélemények, ezért nem akarok semmit elhamarkodni, mint ahogy annak idején tettem. Inkább vennék egy stabil, használható, de "butább" vasat, minthogy egy viszonylag okosabb, de laggolós készüléket.
Te mit gondolsz?:)
2013. ápr. 10. 14:15
16/16 Nyúlós lónyál válasza:
Mindenképp csak WP8-ast vegyél. Jelenleg a Lumia 620 jó vétel az olcsóbb kategóriából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!