Android vagy Windows mobile?
Már ne is haragudj első bárkinek tudsz küldeni valamint fogadni is tudssz butoothon nem csak wp-ről wp-re!! xddd
Én használtam androidot is és wp-t is!!Én a windowsphone-ra szavazok.Nincs rá annyi játék!!De az tény hogy sokkal stabilabb komolyabb és gyorsabb rendszer a windows.(A csúcskategóriás android se lassú, de sokba kerül :D)
Lehet szidni meg minden nekem ez a véleményem.
Nekem van mindkét rendszer.
Na most a WP jól használható,stabil,pöpec.De amikor pl.kameraszoftverben videózás közben zoomolni akarok hát igen az nincs vagy közben egy fotó.Alkalmazások legtöbbje fizetős.Funkció hiány rengeteg.
Android(S3):jó,nem mindig olyan gyors,mintahogy elvárnánk a 4 mag,1GB ram-tól.Dehát ez az Android.Vas kell alá.Üzemidő rendkivül jó.Összességében az Android ami bejött inkább és maradok is annál!
Wp-om van és messze veri az androidot stabilitásban.
Lesz*rom mennyi app van androidra, ami nekem kell azt a wp hozza.
Nekem is WP-m van. Nem összekeverendő a Windows Phone a Windows Mobile-lal. Más a kettő. A Windows Mobile egy szar, a Windows Phone pedig kikúr* jó rendszer. Stabil, a leggyorsabb, kézreálló.
Lehet fikázni, hogy nincs rá játék, de! Windows Phone 8-ra igen komoly játékok jöttek az elmúlt időben, és pl egy Lumia 620-on is simán játszol 512 MB-rammal Asphalt 7-et, ami androidon ugyan ilyen hardveren laggolgatva fut - ez csak egy példa, hogy teljesítménybe és optimalizáltságban odaveri rendesen az androidot.
Igaz androidon tobb app van jóval, viszont WP-re a legelterjedtebb appok ingyenesek. Vagy ami fizetős app, annak van egy ingyenes reklámos verziója is. (androidon is így van)
Kezdőképernyője színesebb, igaz baránőről/barátról fotót nem lehet betenni. De lehet úgy rendezni, hogy az jól nézzen ki.
Egy WP-s készüléknek 3 és fél év a támogatása, azaz annyi ideig kapják a frissítéseket, addig az android 1-1,5 évével le van maradva. Hogy milyen hiányok vannak, az máskérdés, de az tény, hogy a WP neve az android neve mellett van, még ha sokan nem kedvelik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!