Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik a tapasztalatok, melyik...

Mik a tapasztalatok, melyik telefon jobb? Az android, vagy a windows phone?

Figyelt kérdés
Új készüléket szeretnék venni, de nem igazán tudom eldönteni, melyik op rendszer lenne jobb... A windows elég stabilnak tűnik, viszont az androidot sokkal többen használják, és mondják, hogy jó. Igazából melyik tud többet, és mennyivel? Melyiket érdemesebb használni? Ha valaki nagyon ráér, hálás lennék, ha azt is le tudná írni, mik az előnyei, és a hátrányai ha az egyiket vagy a másikat veszem. :) Egyébként leginkább interneteznék és telefonálnék vele. A két készülék, amit kinéztem pedig a Lumia 620 vagy a ZTE Blade III.

2013. márc. 30. 14:00
 1/3 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Én a WP-t nagyon nem szeretem. Sz@rakodni kell mindennel. Olyan alap dolgokra nem képes, hogy be tudj állítani egy egyedi csendőhangot. Meg kell vágni fél percesre, ennyit enged. Egyébként rengeteg ilyen apróbb idegesítő hibája van, eléggé hátrányban van egy Androidhoz képest. Viszont most jön a DE!

Ha ez a két készülék az, amit választhatsz, akkor egyértelműen a Lumiát vidd. A rendszer nem minden. Azt leszámítva a Lumia olyan szinten jobb a Blade-nél funkcionalitásban, hogy közel össze sem hasonlíthatók. A Blade 3 árkategóriájában ott van a Sony Xperia U. Ha vele állítod szembe a Lumiát, akkor máris fordult a kocka. Na az megéri a pénzét, de a Blade nem.

2013. márc. 30. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha internetre meg telefonálásra kell akkor valóban a lumia a legjobb választàs.Én 800-at használtam és erre a két dologra kiváló.Ha több kell akkor android,itt mist a funkcionalitásra gondolok.Akár csak a kamera szoftevrt nézzük.Most Gs3-at használok és szerintem megérte váltani.
2013. márc. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!