Windows Phone vagy Android?
Melyik operációs rendszer a stabilabb, fagyásmentesebb?
WP-ből Lumiát vennék, ha vennék, Androidról pedig most fogalmam sincs. Szempont nincs, csak ennyi, hogy ne fagyjon, ne laggoljon, a többi mellékes.
Értem! És az igaz, hogy kevés az app rá, meg bonyolult zenét rátenni, stb?
Ha belerakom a régi memokártyát, ami az X8-ban volt még anno, akkor nem ismeri fel, meg ilyenek? :)
És Androidból milyet ajánlotok? (Közepes árkategória)
De mondom, nem sok az elvárásom, tudjak MP3 zenét lejátszani, meg esetleg egynéhány programot, 1-2 játék és kifújt.
30-40 ezer forint lenne, ami a plafon. X8-am volt, és őszintén szólva nem elégedtem meg a 2.1-es Androiddal, ezért root került rá, ami hazavágta a telefont, szóval most ezt szeretném elkerülni. Csak nem tudom, hogy melyik operációs rendszer lenne megfelelőbb a mindennapi használatra.
A mostani már a töltőt is csak szökőévente ismeri fel, tehát már elegem van.
Android is stabil, és az sem fagy, viszont akad. Persze nem vészes, csak néha vannak minimális akadozások, csak annyi, hogy mondjuk ha lapozgatsz akkor nem olyan folyamatos, mint egy WP-s telefon. Ez nem annyira vészes, persze jobb lenne 0 lag, de elviselhető.
Androidosból ennyiért Xperia tipo, WP-s telefonból meg Lumia 610, bár úgy tudom a 256 mega RAM miatt a WP is rosszalkodik rajta.
Igen, pont ez lenne nekem a fő szempont. Megbízható, gyors és stabil, és pont a Lumia 610-re gondoltam.
Szerintetek rossz vétel lenne?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!