Hogyan érjem el hogy vegyenek nekem a szüleim egy új telefont? és hogy hogyan csikarjam ki belölük?
Sehogy.
Húzz el és dolgozz meg érte.
legyél évvégén színötös
vagy menny el dolgozni (ha vagy elég idős)
énis magamnak vettem laptopot, meg okostelefont, meg bármit amit szerettem volna
Én kidolgoztam a tuti tervet.
Legelső lépés, sötétíts be a szobádban, ülj be egy kényelmes fotelbe. Kapcsold be a régi telefonod kameráját. Írd egy papírra: Anya, Apa! Ezt azért csinálom, mert nem vettetek nekem új telefont!
Majd kezdd el sírni, csapkodd magad a földhöz, toporzékolj, üvölts, vergődj, szenvedj, kínlódj, folyasd a taknyod nyálad, mutasd meg azt a totális fájdalmat ami az egész tested-lelked mardossa.
Hogyha ez után sem kapsz új telefont, a szüleid szőrösszívűek, szökj meg otthonról.
Dolgozz meg érte, pl. szünidőben menj el dolgozni valamit.
Én sem látom be, minek új telefon ha még működik a régi, főleg ha gyerek (általános iskolás) vagy még...
Mondjuk ha a szülőd helyében meglátnám ezt a "hogyan CSIKARJAM ki belőlük" szöveget, akkor a mostanit is elvenném, nemhogy új telefon. Majd ha tudsz tisztelettel beszélni a szüleidről esetleg visszakaphatod. Újról meg ne is álmodozz.
hány éves vagy?
milyen az anyagi helyzetetek? mert ha nemjó, mint a lakosság nagy részének, baszhatod, me ha nincs pénz, miből vegyenek...
mennyé' kapálni, nyáron, diákmunkaként és szerezd meg az árát, és vedd meg magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!