Melyik fajta telefon a jobb? Android vs. Windows phone 8.
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a nokia lumiákról? Wp8-as telón belül Nokia lumia 520 beszélek. Ha szerintetek az android jobb, akkor irj egy telót 45ezer ft-ig. Előre is köszi! :)
Az androdid egy nagy fos szerintem,lefagy meg amúgyis szar
jobban megéri egy windows phone
ja és az androidot le tudom tiltani a telefon azonosítója alapján-a windowst nem
2014. jan. 18. 20:30
22/31 IstvanGTA válasza:
Windows Phone elönyök
•Gyors (egy 1 magos WP olyan gyors mint egy 2 magos Androidos) ez a tulajdonsag jo a netezésnél
•Ingyenes navigácio (ha letöltöd a térképet net kapcsolat nélkül is müködik)
•Nem fagy le (ez érvényes a legolcsobbtól a legdrágább WP telefonra)
2014. jan. 20. 18:55
23/31 IstvanGTA válasza:
Még egy nagy előny a WP nek hogy a Microsoft fiok segitsegével a windowsphone.com weboldalon követheted a térkepen a telefont , megcsengetheted , zárolhatod és az adatokat is törölheted!Ráadásul ez a kiváló szolgáltatás ingyenes.
2014. jan. 20. 18:59
24/31 IstvanGTA válasza:
Igaz hogy a WP piactér nem olyan nagy MÉG de az Xbox Live olyan játékélményt nyujt mindha egy hordozhato Xboxod lenne!
2014. jan. 20. 19:02
25/31 anonim válasza:
Nekem van mind a kettő: Android is (LG), meg Nokia Lumia 520 is. A bajom csak annyi vele, hogy az előző Nokia sorozatokhoz képest egy visszalépés a testre szabhatósága. Még egy nyomorult profilt sem lehet benne létrehozni. Vagy minden ordít (SMS, zene, csengő, stb.), vagy minden kussol. Ha a zenét lehalkítom, hogy ne süketüljek meg, akkor nem hallom, ha csörög. Folyton állítgatni kell.
Ennél még egy gagyi Android is jobb az összes hibájával együtt.
2014. jan. 20. 21:00
26/31 anonim válasza:
Az androiddal nyíltsága miatt jobban jársz, könnyen vihetsz át fájlokat (pc nélkül), nem olyan szűk mint a win, vagy az ios. Nagyon megszokottnak tűnik ugyan az android de a napig ez a legjobb minden mobil eszközön, minden árkategóriában.
2014. jan. 28. 00:05
27/31 Barney96 válasza:
A 20-30.000 Ft-os áraktegóriában meg egyenesen mennyei :)
2014. jan. 29. 21:39
28/31 anonim válasza:
Szerintem android. Az androidot launcherrel megtood csinálni hogy olyan legyen mint egy wp de a wp-t nem tood ugy megcsinálni hogy olyan legyen mint egy android phone ;)
2014. febr. 27. 21:02
29/31 Barney96 válasza:
A traband tud fordulni de a ford nem tud trabantulni... Szerintem ebben a vitában már rég nem a kinézet a fő kritérium (android javára +1)hanem a sebesség és használhatóság az alsókategóriában
2014. febr. 28. 07:12
30/31 medket válasza:
Csáó! Én pont egy éve vettem meg a Nokia Lumia 520-as telómat és azóta hibátlanul működik, semmi baj nem volt még vele, imádom a windows 8 phone-t. Ellenben a barátnőm samsung galaxy ace 3-as telójával, amin android van és egy kalap ..., már bocsánat... szinte fél nap alatt lemerül az akksija és egyéb problémák merülnek fel, szinte minden nap. Úgyhogy bátran ajánlom és kijelentem, hogy a Nokia Lumia 520, a maga win 8 phone-jával fényévekkel jobb telefon. :) Kellemes Karácsonyt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!