Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyek iphonet, vagy ne...

Vegyek iphonet, vagy ne vegyek? Sos

Figyelt kérdés

mióta megjelent az iphone4s azóta az álmaim netovábbja:)

nagyon nagyon szeretnék egyet már régóta..és egy éve elkezdtem rá gyüjteni.minden ünnepre pénzt kértem,dolgoztam nyáron másfél hónapot..és összegyűlt az összeg amiből meg tudnám venni. (120 ezer)

de elbizonytalanodtam..120 ezer forintból rengeteg rengeteg dolgot tudnék venni,ruhákat,stb.. meg már nagyon sok mindenkinek van iphone-ja.

szerintetek?költsem inkább ruhákra vagy ilyesmikre vagy vegyem meg az iphonet?

(nem kell bunkóskodni hogy mekkora problémáim vannak hogy nem tudom eldönteni..nem apucitól anyucitól kértem a pénzt hogy nekem iphone kell,hanem elmentem dolgozni,és félreraktam a pénzt..)

előre is köszi a normális válaszokat:)

15/L

2013. márc. 2. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én inkább még gyűjtenék, és majd egy iphone 6-ot vennék frissen ropogosan
2013. márc. 2. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 évesen még nincs szükséged még ilyen drága telóra, várhatnál 18 éves korodig.

Nekem 15 évesen egy sima középkategóriás telóm volt. Akkor még az iPhone nem volt ismert Magyarországon de nem is vettem volna.

Most 22 évesen talán vennék iPhonet ha összejönne rá a pénz, de egy 15 évesnek kétlem hogy szüksége lenne rá.

Amúgy meg abban a korban vagy amikor az ember minden marhaságot szeretne, én is odavoltam egy csomó mindenért.

2013. márc. 2. 16:59
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.zöldkéz.:)

szerintem még várok..nem veszem meg egyelőre.gondolkozom,alszom rá párat.. aztán meglátom.

de jöhetnek még válaszok,érdekel a véleményetek.

2013. márc. 2. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem 15 évesen még nincs szükséged ilyen drága telóra, várhatnál 18 éves korodig."

Ezeket a hozzászólásokat sosem fogom megérteni... :D Mért lenne nagyobb szüksége mondjuk egy 24 évesnek ilyen telóra, mint egy 15 évesnek? Átlag 24 éves ugyanarra használja, mint amire egy 15 éves használná... teló+sms+net+játék+fényképezés(magamból kiindulva: +puskázás). Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy felesleges megvenni egy ilyen drága telót, főleg hogy az összeg fele az alma logót jelenti a hátulján, másik fele a készülék. Ha maradna még pénzed mellette bőven, akkor azt mondanám oké, vedd meg, de így inkább ne.

2013. márc. 2. 18:48
 15/18 A kérdező kommentje:

nem az alma miatt veszem/venném meg.

hanem azért amit tud:D meg nagyon tetszik külsőre,szerintem gyönyörű. és rengeteget fényképezek,ez pedig nagyon nagyon szép képeket csinál,na meg az elő kameraa..:)

2013. márc. 2. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok, nekem is minden álmom a 4S volt. Előtte is almákat használtam, de mind használtam vettem. Amikor összejött a pénzem, gondolkodtam, hogy másra is jól jönne ennyi pénz, majd rájöttem, ha ez az álmom és nem veszem meg, bánni fogom.

Az hülyeség, hogy 15 évesnek minek. Van, aki huszonévesen sem használja ki a funkcióit. Én mindenre azt használom, soha nem volt vele gondom, és semmi pénzért nem vennék másmárkás telefont.

2013. márc. 3. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:

"de elbizonytalanodtam..120 ezer forintból rengeteg rengeteg dolgot tudnék venni"

Inkább ezt a vonalat gondold tovább, ha mindenképpen el akarod tapsolni a zsetont. De ha nincs már szükséged semmi értelmes dologra, mindened megvan, akkor rajta.

2013. márc. 3. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:
15 évesen tud is mindenki vigyázni egy ilyen telóra?
2013. márc. 3. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!