Megéri iphone 4s-t venni? Vagy inkább samsung galaxy not-ot vegyek? Azért érdekelne mert mindenki szidja az iphonet és sok embernek betörik.
Kicsit kacifántos a dolog, szerintem te nem vagy tisztában a dolgokkal.
Vegyél iPhone-t, ha nem teniszütő kell. Vegyél iPhone-t, ha tizedmásodpercre SE beakadó szoftver kell, atomstabil, SOHA le nem fagyó rendszer.
Veszel hozzá 900ft-ért egy szilikon tokot, leesik, nem lesz baja, paff. Ennyi.
Vegyél Note-ot, ha teniszezni akarsz.
Üdv!
Na azért a Note se nagyon fagy le. Mondjuk néha, de az csak az Android miatt van, egyébként jól össze van rakva, csak bazi nagy. Meg a processzor magok is nagyobb (1.4 GHz) órajelen pörögnek. Hiába van a 4S procija 1 GHz-re skálázva, gyakorlatban csak 700-800 MHz-en ketyeg.
Na meg a Note-ban 1 GB RAM van(a 4S-ben csak 512 MB), és a Note is elég jól össze van rakva.
Bocs, kétszer írtam, hogy "jól össze van rakva". Álmos vagyok már. Egyébként hogy rendesen válaszoljak a kérdésedre: NEM, nem éri meg 4S-t venni! Inkább a Samsung!
De ha mindenképpen iPhone-t akarsz, akkor várj szeptember 12-ig, akkor jön ki az iPhone 5, na az talán jobb választás lenne.
Horror áron nem fogja megvenni. Érdemes a 4S-t venned továbbra is.
Az a baj, hogy kihagytam sok dolgot ami a szifon mellett szól, de hiába írnám le, ha nem tudjuk, hogy mi a kérdező igénye? Mi az, hogy mindenki szidja az ájfont? De ezt szerintem nem tudjuk meg. :)
Attól függ, hogy mekkora telefon kell, milyen dolgokra.
iPhone mellett szól a Store is.
# 6/7
És mihez képest drága? ;)
Tudod, nem adják ingyen, szerintem érthető. Haszon viszont mindig is lesz rajta.
Ár/érték arányban azért nincs legalul, sőt...
Hiába jössz a lebutított szoftverrel. Ez aztán nagy érv volt...
Igen, nem változott, tudod mennyire nem? Annyira hogy megnyerték a pert a kis sz@ros lebutított szoftverrel, tekintve a sohanemváltozott szoftver egy pár részét ők építették bele először az oprendszerbe, illetve az ikonmásolásról nem is beszélek... sőt, arról se, hogy hogy néztek volna ki a telefon, ha az Apple nem dobja piacra az első iPhone-t... ezelőtt pedig a Samsung nagyban a Blackberry-t másolta.
Komolyan egy ilyen cég mellett rakjátok le a voksotokat, akik olyanok mint egy kisgyerek?
Nehéz őket így komolyan venni, már nem azért.
Látod, ott a gond, hogy még egyszer sem akad be a szoftver, ahogy azt te említetted.
Azt nem is mondom, hogy nyomkodtam pár Androidos telefont (és nem, nem a 40-50-70-90 ezres kategóriát), és egész egyszerűen egyik sem hatott meg.
Igen, jó a menü, meg testreszabható. Hát aztán?
Csináltam egy képet, megnéztem az albumban, és 2-4mp volt (kép tartalmától függően - vagy még több) mire nem pixeles indexképet mutatott, hanem ténylegesen betöltötte a képet.
Szóval a saját kameraképeivel nem tud elbánni az a szerencsétlen telefon... a kép és videó minőségét is lehetne emlegetni, de ebbe nem megyek bele.
A játékok elindulásának idejét is lehetne emlegetni, szintén nem megyek bele.
Ha akartok, majd érveltek. Engem nem igazán lehet meggyőzni már, van 1-2 másik telefon más gyártótól amire én is azt mondom hogy na ez igen... és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!