Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyek iphonet, vagy ne...

Vegyek iphonet, vagy ne vegyek? Sos

Figyelt kérdés

mióta megjelent az iphone4s azóta az álmaim netovábbja:)

nagyon nagyon szeretnék egyet már régóta..és egy éve elkezdtem rá gyüjteni.minden ünnepre pénzt kértem,dolgoztam nyáron másfél hónapot..és összegyűlt az összeg amiből meg tudnám venni. (120 ezer)

de elbizonytalanodtam..120 ezer forintból rengeteg rengeteg dolgot tudnék venni,ruhákat,stb.. meg már nagyon sok mindenkinek van iphone-ja.

szerintetek?költsem inkább ruhákra vagy ilyesmikre vagy vegyem meg az iphonet?

(nem kell bunkóskodni hogy mekkora problémáim vannak hogy nem tudom eldönteni..nem apucitól anyucitól kértem a pénzt hogy nekem iphone kell,hanem elmentem dolgozni,és félreraktam a pénzt..)

előre is köszi a normális válaszokat:)

15/L

2013. márc. 2. 11:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én nem költenék 120k-t egy mobilra... főleg, hogy kb. az az összes pénzem. Igaz, most készülök venni egy telefont ~85 ezerért, de azt is csak azért, mert kell szakdogához. Plusz nekem marad még mellette bőven, amúgy hagynám a fenébe.
2013. márc. 2. 11:12
 2/18 anonim ***** válasza:
szerintem később sajnálni fogod, ha megveszed
2013. márc. 2. 11:16
 3/18 A kérdező kommentje:

köszi a válszokat,felpontoztalak titeket.

jöjjenek méég!

csak attól félek hogy nagynehezen összeszedtem a pénzt és most ruhákat veszek belőle,akkor meg megbánom..mert én csak ezért dolgoztam,hogy vehessek iphonet:S csak bizonytalan vagyok hogy van-e értelme ennyit kiadni rá.

2013. márc. 2. 11:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyikre sincs értelme ennyit kiadni. :D
2013. márc. 2. 11:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél valami laza 60-70ezer forintos androidos telót(onnan már elég jók vannak). aztán ami marad te tudod mire kell :D
2013. márc. 2. 12:19
 6/18 A kérdező kommentje:

jajj de bizonytalan vagyok:D

köszi,nektek is ment a zöld pacsi.

amugy most samsung galaxy 2-m van..ezzel sincs problémám.csak mégis..az iphone az iphone:)

irjatok méég:D

2013. márc. 2. 12:26
 7/18 A kérdező kommentje:
*galaxy mini 2:)
2013. márc. 2. 12:26
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy Xperia U-t, az szerintem egy 15 éves lánynak tökéletes:) A többit pedig tedd félre egy neked nyitott bankszámlára. Nem fogod megbánni. Anno én elherdáltam minden pénzem, pedig most örülnék neki, ha régen elkezdtem volna gyűjtögetni:/ Később ha szükséged van valami komolyabb dologra, akkor lesz milyen pénzhez nyúlni. Nem kötelező akkor sem elkölteni, ha nem veszel iPhone-t:) Majd (csak mondok egy példát) ha le akarod tenni a jogsit, akkor ott lesz a pénz rá akár vagy ha akarsz a továbbtanuláshoz egy laptopot ilyesmi. Ruhákra felesleges ennyi pénzt elkölteni. Egy telefonra meg főleg... U-t is csak akkor vegyél, ha nagy szükséged van rá szerintem, és ki is használnád, mert az sem kevés pénz (50ezer)
2013. márc. 2. 13:17
 9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!zöldpacsi:)
2013. márc. 2. 13:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100% nem bánod meg ha veszel iPhonet. :) Amiatt ne bizonytalanodj el hogy sokaknak van iPhone. És? Biztos azért mert jó telefon. :)
2013. márc. 2. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!