Vegyek iphonet, vagy ne vegyek? Sos
mióta megjelent az iphone4s azóta az álmaim netovábbja:)
nagyon nagyon szeretnék egyet már régóta..és egy éve elkezdtem rá gyüjteni.minden ünnepre pénzt kértem,dolgoztam nyáron másfél hónapot..és összegyűlt az összeg amiből meg tudnám venni. (120 ezer)
de elbizonytalanodtam..120 ezer forintból rengeteg rengeteg dolgot tudnék venni,ruhákat,stb.. meg már nagyon sok mindenkinek van iphone-ja.
szerintetek?költsem inkább ruhákra vagy ilyesmikre vagy vegyem meg az iphonet?
(nem kell bunkóskodni hogy mekkora problémáim vannak hogy nem tudom eldönteni..nem apucitól anyucitól kértem a pénzt hogy nekem iphone kell,hanem elmentem dolgozni,és félreraktam a pénzt..)
előre is köszi a normális válaszokat:)
15/L
köszi a válszokat,felpontoztalak titeket.
jöjjenek méég!
csak attól félek hogy nagynehezen összeszedtem a pénzt és most ruhákat veszek belőle,akkor meg megbánom..mert én csak ezért dolgoztam,hogy vehessek iphonet:S csak bizonytalan vagyok hogy van-e értelme ennyit kiadni rá.
jajj de bizonytalan vagyok:D
köszi,nektek is ment a zöld pacsi.
amugy most samsung galaxy 2-m van..ezzel sincs problémám.csak mégis..az iphone az iphone:)
irjatok méég:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!