Milyen telefont vegyek? Pénzt nem számít!
ha nem szamit a penz akkor vegyel egy vertut...
masfel millioert premium szolgaltatasok,exclusive keszulek,egyedi,nem fog szembejonni senki kezeben...
És egy kalap szar.
Tehát max menőzésért szabad olyat venni, bár normális ember amúgy is inkább kinevet, amiért átvertek, minthogy istenítsen.
Amúgy HTC One és Asus Padfone Infinity a jelenlegi abszolút legjobb, mindkettőben szinte ugyanaz a hardver, One-ban elméletileg jobb/különlegesebb a kamera, Asus viszont sokkal inkább stock Androidot futtat, ami nekem jobban tetszik, mint a HTC Sense, bár ha custom UI-kat nézzük szerintem Sense a legjobb.
Viszont ezek szerintem sosem lesznek szolgáltatótól kaphatóak, talán a HTC, de az sem biztos (Droid DNA sem lesz itthon kapható).
Ezek után Nexus 4 még a dobogós, Telenornál lesz kapható, jóval drágábban, mint külföldön.
Jelenleg a kaphatóak közül az Xpeeia Z a legjobb, utána a Nexus 4 (ugyan olyan hardverük van, de a Z full hd kijelzőjű).
De én a helyedben megvárnám a Htc One-t, mert szerintem legalább olyan jó telefon lesz, mint a Z.
SONY-k kzül bármely felsőkategóriásat, vagy a Samsung Galaxy Note.
Nem cinkelésből, de az számít, hogy sokáig bírja és testreszabható legyen, vagy hogy villogj vele?
Amikor én telefont vettem, nekem az volt a szempont, hogy tudjam sokáig használni. Régen is SONY-m volt, most is az van, mert nekem bejött.
Másnak a Samu jött be, másnak az Iphone. Eltérőek az igények és az ízlések.
Szerintem nézz szét mobilos oldalakon (pl. mobilarena. hu), hogy melyik telefonról mi a vélemény. Ergo tájékozódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!