Milyen telefont érdemes venni mostanában?
Figyelt kérdés
Okos telefont szeretnék venni, de nem tudom eldönteni milyen típusú éri meg, mint árban és tudásban. Mit ajánlatok, melyik mostanában a befutó, ami nincs vészes árban?2013. febr. 1. 23:57
1/3 anonim válasza:
Sony Xperia U - 45000
Sony Xperia P - 65000
2/3 anonim válasza:
Mennyiért?
Egyébként meg nézelődj az Xperia-k háza táján, mert mindegyik megéri az árát, kivéve az Xperia J-t és Miro-t.
3/3 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, xperia nekem túl egyhangú...play áruház nemvalami kreatív és tele van hülyeségekkel.. meg szerintem kb xperia x10 meg az újak között hangyányi a külömbség. De van amiben mégis bejönnek az újak, de nehezen tudok dönteni a mostani mobilkészülékek közül. Nem tudok dűlőre jutni, melyik éri meg mint árban mint tudásban legjobban. Még szeretnék komikat!!! indoklással !
2013. febr. 4. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!