Iphone 5-ről vélemények?
Figyelt kérdés
akinek van: megérte megvenni? jó? hol és mennyiért vettétek?2013. jan. 24. 22:46
11/15 anonim válasza:
Leggyorsabb telefon, ami eddig a kezemben volt, nagyon imadom kis szerelmem. Ha valaki ideadja nekem a telefonjat mar az ideg elkap olyanassan toltenek az iPhonehoz kepest. Imadom es mostmar ugye kijott az 5S elvileg megint gyorsabb lett, de en 5 fan vagyok. Egyszeruen lenyugozo telefon:)
12/15 anonim válasza:
Sziasztok!A készülék vétele előtt állok!Aklinek van vagy volt kérem válaszoljon arra,hogy a telefon rezgő funkciója híváskor mennyire erős?(Nem vicc tényleg ezt szeretném tudni)Előre is köszönöm!
13/15 t-34 válasza:
Valoban jol van optimizalva. De nem a legjobb, egy windows phone nal semmivel,sem jobb iphone ba az nem tetszik hogy ugyan az a formaterv van mar a 4 ota joo huu kicsit magasabb lett es aluminium. Es semmi ujdonsag nincs ami LÉNYEGES az ujlenyomat olvaso... Huuha teszek ra egy kodot es gyanott vagyok. Meg dual led na mar megeri megvenni 200.000 ft ert nem veszitek ésszre mekkora hülyét csinálnak belöletek?? Mikor lattom hogy egy kis 17 eves gyerek kezébe van mevetek ha majd neked kell megkeresni az árát máshogy látod. Ne vegyel ilyen telefont nem lesszel töle több. Valaki azt hiszi igen de az csak azert hiszi mert ronda es massal nem tud kitünni csak ezekkel.
14/15 anonim válasza:
Legszebb telefon a világon a fekete 5ös, szard le a károgókat csak okoskodnak, leggyorsabb is legstabilabb. Túlárazott az igaz ahogy az összes többi is, de tartja az árát jó pénzért el tudod adni ha váltasz.
15/15 Semmii válasza:
Nekem volt es nagyon utáltam. Stabil eros szep gyors telefon de hasznalhatattlan mert napi 3x kell feltölteni... Nem az aksi hibája mert direkt kicsereltettem mert aszittem az a szar. De ha van lehetőséged tölteni akkor inkabb azt vedd mint a többit mert prestige telefon. Az ios meg tokeletes majdnem a droidhoz kepest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!