Milyen vélemények, tapasztalatok vannak iPhone 4 terén?
Én egy i4 tulaj vagyok. iPod touch 4-ről váltottam iPhone-ra, de a touch is nagyon jó. De térjünk is a lényegre. Az iPhone 4 már több mint 2 éves, mégis a piac élbolyában van, mert nagyon jól megcsinálták. Sehol nem akad meg, és 1,5 év használat után még nem sikerült lefagyasztanom (androidot 1 nap altt 3x sikerült). A procija 1ghz, 1 maggal mégis rengeteg 2 magos androidos telót porba tipor, azért mert az iOS a legjobban optimalizált rendszer. A kijelzője gyöngyörű, még az S3-nál is jobb!!!! A 3,5"-os kijelző bőven elég, nem tudom mi értelme van a 4,5 colos telóknak, a tenyeredben sem fér el. Az érintőkijelző pontosságáról szerintem nem kell beszélnem. Csak ajánlani tudom!! Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan, megválaszolom! :)
2012. okt. 7. 14:09
2/14 A kérdező kommentje:
nekem most egy SE Xperia ray-em van, ebben is 1Ghz-es proci és 512Mb RAM van de nekem is már első nap sikerült lefagyasztanom és ok hogy ott az a sok szar amit letölthetek rá de szarra se megyek vele ha a telefonkönyvet se tudja meg nyitani úgy hogy ne kelljen várnom 6-7 másodperceket minden alkalommal-.-...és még sorolhatnám :/ nem igazán vagyok vele megelégedve :/ a kameráját leszámítva :/ mert az tény hogy nagyon jó :)...és most leszeretném cserélni hónap végé felé egy iPhone 4-re :)
3/14 anonim válasza:
Az első elfelejtette odaírni, hogyha 1 centiről a földre ejti, ezer darabra törik.
2012. okt. 7. 14:14
4/14 A kérdező kommentje:
erre azt tudom mondani hogy a telefont nem dobálni kell :)...
5/14 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy földre ejteni, nem azt, hogy földre dobni.
2012. okt. 7. 14:20
6/14 A kérdező kommentje:
"dob" szinonimái:
dobál, hajigál, hajít, repít, vet
szakít, cserbenhagy, pácban hagy, sorsára hagy, magára hagy, otthagy, benne hagy a pácban, hátat fordít, elfordul, faképnél hagy, elhagy, EJT, kirúg, kidob, elárul
bármit elejthetsz bárhogy...így egy másik telefon is berepedhet...erre meg amúgy vannak kb ebay-en 2-300 Ft-tól a csillagos égig tokok...és mivel tudjuk, hogy nem olcsó a telefon, ezért sejtjük, hogy 400 Ft semmi(nekem is van vagy 5 tokom, váltogatom. Mellesleg nekem vannak nyomai még a tok nélküli időkből, hogy le volt ejtve, mégis csak egy kis nyom jelzi, szóval ez a leejtés is olyan, hogy nem törik ez se mindig...használatot tekintve meg ugyanaz, mint az első. teljesen meg vagyok vele elégedve, és mivel a napokban vettem egy myaudio tabletet, ami hardverileg kb duplán erősebb, mégis sikerül megakasztanom, pedig 4.1 van rajta, szóval még azt se lehet mondani, hogy az ics miatt fordul elő, hogy lassabb...
2012. okt. 7. 15:08
8/14 anonim válasza:
Tehát szerint a dob egyenértékű az otthagy szóval. Pff :D
Egyébként ha ennyire nem érted, kifejtem: a földre dobásba szándék van, a földre ejtés pedig történés következménye. De védjed csak a divatfonodat, ha ennyire unatkozol.
2012. okt. 7. 15:28
9/14 A kérdező kommentje:
igen a "dob" szó jelentheti azt hogy "ott hagy"..pl. ha te kidobod a bnődet/barátod... de nem ez a vita tárgya IQ fighter...amúgy nincs iPhone-om szal nincs mit védenem :)...és ha jól gondolom neked nincs iPhone-od ugyhogy nem is kérdeztem a véleményed :)..ennyi :)
Erről a leejtős tesztről az jut eszembe amikor haverom nem iphone-t vett hanem s2-t, mert látott valami ejtés tesztet, hogy az i4 összetört az s2 meg nem. Ezért vette azt.
Nem telt el sok idő amikor panaszolta, hogy összetört a telefonja. Kérdezem, hogy hogyan?
Azt mondta, hogy túl nagy volt és nem tudta rendesen megfogn egy kézzel és valahogy kicsúszott aztán leesett.
Jópénzért javították.
2012. okt. 7. 22:13
Kapcsolódó kérdések: