Milyen vélemények, tapasztalatok vannak iPhone 4 terén?
Figyelt kérdés
Csak iPhone tulajdonosok véleményeket szeretnék, nem olyat hogy a haverom, vagy anyám fodrászának a kutyájának a testvérének a haverja nem szereti..mert az nem érdekel kizárólak saját tapasztalatot szeretnék köszi :)2012. okt. 7. 14:04
11/14 anonim 

válasza:

Berényi Miklós..én nem egyszer ejtettem le az én iphoneomat és nem 1 centi magasról..egy kicsit karcos
12/14 anonim 

válasza:

na ezaz...egy s2 is össze tud törni, ha úgy esik le...de mért egy olyan állítja ezt pénz&sárm, aki sose tartott kezében iphone-t, és szintén csak törésteszteket látott youtube-on...?
13/14 A kérdező kommentje:
ezért kértem hogy olyanok írjanak akinek tényleg iPhone-ja van :)
2012. okt. 8. 20:28
14/14 anonim 

válasza:

Nekem lassan egy éve van meg a sima 4.Sose fagyott le még egyszer se.Nagyon szeretem használni mert gyors és felhasználó barát.Írták hogy törik de ha vigyázzol rá akkor nem.Én egész nyáron tok nélkül hordtam.Sőt már képernyő fólia sincs rajta.Még is karcmentes a kijelző.A hátlap már karcos kicsit de azt is csak fénynél látni.Ha akarnám tudnám cserélni a hátlapot.IOS 6 ból 1-2 funkciót nem kapott meg de nem zavaró :).Én személy szerint legkésőbb jövőre váltok.1-1.5 évig még támogatott lesz.Bocsi a hosszú hozzászólásért.Bármi kérdésed van írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!