Vélemények az iPhone 3G/GS?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telefont, egy iPhone 3G /GS-t...Szerintetek megéri megvenni?Ha igen, miért, ha nem miért..Kérek részletes indoklást! Tudom hogy lassan 4 éves telefon.. (használtam venném, de jó állapotban!) Ha pl. kártyafüggetlen egyedet veszek, akkor azon is működik a WiFi, GPS?
2012. okt. 8. 20:41
1/4 anonim válasza:
iPhone 3GS jó állapotban minden tartozékával 40k körül megéri, de újan nem kapod meg ennyiért,csak előfizetéssel vagy használtan.
2/4 anonim válasza:
"Ha pl. kártyafüggetlen egyedet veszek, akkor azon is működik a WiFi, GPS?"
Ez attól függ hogy gyárilag független vagy függetlenített.
3/4 anonim válasza:
vaterán van új iphone 3gs 50valamennyiért nézd meg:)
4/4 anonim válasza:
Nagyon regi mar, szerintem 40-50ezret nem er. Annyiert jobb droidos telefont kapsz. Egy iPhone3G/GS-en nem tudsz filmeket nezni rendesen, es az uj jatekokat mar foleg iPhone 4-re es afelettire optimalizaljak, szoval akadni fognak rajta bizonyos dolgok. Meg nehany weblaphoz is keveske mar az a hardver. Persze ha mindenkeppen menozni kell egy iPhone, akkor hajra, habar hasznalni nem lesz olyan elvezetes. Azt meg nem hinnem hogy csak az iOS miatt akarsz ennyiert ilyen regi telefont venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!