Hogyan lehet valakit lebuktatni, hogy órán facebookozik?
Figyelt kérdés
telefonról van fent, de nem lehet látni, hogy mikor van fent. Általában csak chat- en szokott lenni. Gondoltunk rá, hogy felhívjuk rejtett számról, de ez mégse annyira jó ötlet, mert ha a kezében van a telefon, kinyomja, ha meg az asztalán, az annyira nem hatásos, mint a facebook. Szóval valaki nem tud valamilyen ötletet hozzá?2013. jan. 14. 18:12
21/22 anonim válasza:
És akkor csodálkoznak az emberek, ha a diákok panaszkodnak, hogy tanításra teljesen alkalmatlan tanárokat utálnak. Gratulálok ehhez a kicsinyes húzáshoz! Nálam tuti nem jönne be ez a taktika ;)
22/22 anonim válasza:
Grat-.-"
Most őszintén?Nem tök mindegy mit csinál órán,ha egyszer kitűnő tanuló?Én is sokszor toltam órán a telómon,játszottam,faceztem és mindezt úgy hogy a tanár ott állt tőlem 1 méterre.Én a helyedben nagy ívben sz@rtam volna rá mit csinál a diák ha egyszer nem zavarja vele az órát és még ennek fejébe kitünő is.Ezt próbálta volna meg valamelyik tanárom megcsinálni velem anno.Tuti másnap az újság álláskereső rovatát böngészte volna xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!