Megszűnik az ingyen facebook mobil június 1től? . De nekem 13án írta, hogy a "szolgáltatás nem elérhető", holott néhány ismerősöm még vígan a telefonjáról facebookozik. Tudtok erről valamit?
Figyelt kérdés
felhívtam a 1430at..ott is elmondták, hogy minimun 15 ftnak kell lenni a telefonomon, szóval valószínűleg az ismerőseimnek is megszűnik a közeljövőben? volt akinek már június 1től tényleg felmondta a szolgálatot..ha tudtok segíteni, megköszönném!2012. jún. 14. 11:04
1/3 anonim válasza:
felhívtam a 1430at..ott is elmondták, hogy minimun 15 ftnak kell lenni a telefonomon,
Ezek után nem tudom mi a probléma. Nem azt mondták, hogy megszűnt, és még azt se mondták, hogy 15 Ft-ot fog levonni, csak azt, hogy ennyinek kell lennie a kártyán. Ha van ennyi pénz a kártyádon minimum akkor továbbra is tudod használni anélkül, hogy bármennyit is vonnának le.
2/3 A kérdező kommentje:
logikus...:D köszönöm a választ!
2012. jún. 14. 11:19
3/3 anonim válasza:
Neked nyilván azért "mondta fel a szolgálatot", mert nincs min. 15 FT az egyenlegen.Ezt a megszűnés dolgot meg felejtsd már el te is.Ennyi erővel tavaly, vagy tavaly előtt márc. 15 óta minden hónapban megszűnhetett volna.Mégsem.Töltsd fel az egyenleged és facebookozz vígan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!