Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet valakit lebuktatn...

Hogyan lehet valakit lebuktatni, hogy órán facebookozik?

Figyelt kérdés
telefonról van fent, de nem lehet látni, hogy mikor van fent. Általában csak chat- en szokott lenni. Gondoltunk rá, hogy felhívjuk rejtett számról, de ez mégse annyira jó ötlet, mert ha a kezében van a telefon, kinyomja, ha meg az asztalán, az annyira nem hatásos, mint a facebook. Szóval valaki nem tud valamilyen ötletet hozzá?

2013. jan. 14. 18:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor miért zavar tkp?
2013. jan. 14. 18:30
 12/22 anonim ***** válasza:
Engem akkor zavarna a helyedben, ha folyton "bukdácsolna"...
2013. jan. 14. 18:31
 13/22 A kérdező kommentje:
nálunk ez a szabály, és ha ő, mint 8. os ezt mutatja a kisebbeknek, akkor ők is ezt fogják csinálni, de nem csak egy
2013. jan. 14. 18:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Szvsz ezt az energiát inkább arra szánd, hogy a többiek is kitűnőek legyenek...
2013. jan. 14. 18:40
 15/22 A kérdező kommentje:
akkor végre valaki válaszolna is a kérdésre?
2013. jan. 14. 18:41
 16/22 anonim ***** válasza:

A tanára vagy, elvileg többet tudsz nála...

Gyakorlatilag meg tanulhatsz tőle. Gondolom ez zavar...

2013. jan. 14. 18:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Te honnan tudod ennyire biztosra, hogy facebookozik, ha csak nem te is fenn vagy és úgy látod?

Számomra nem világos ez a része.

Mit tanítasz neki?

(Egy másik tanár.)

2013. jan. 14. 20:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát, amennyit én facebookozok :) a körülötte ülők mondták, megbízható gyerekek. Amúgy már túl vagyunk rajta, egyik kollegámmal megbeszéltük, hogy felhívom a lányt az óráján és ő elveszi tőle a telefont. Be is jött, most már minden reggel leadja a telefonját, és fél 2- kor visszakapja. És mostmár mindenki megismerte, hogy milyen, hiszen a szemembe hazudott nekem és pár kollegámnak, úgy hogy mind tudtuk az igazat, de végül bevallotta, hogy minden olyan órán facebookozott az elmúlt pár napban, amelyiket férfi tanítja
2013. jan. 16. 14:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem a logikát.

Addig oké, hogy be volt órán kapcsolva a telefonja (tudom, hogy már ez magában tiltott, legalább is nálunk).

DE ti belenéztetek a telefonjába, hogy a FB-on is fenn van-e? Mert egy bekapcsolt telefon még nem egyenlő a Facebookozással.

Vagy hogy vettétek rá, hogy bevallja?

A másik tanár.

2013. jan. 16. 15:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Azért jó, hogy egyes tanárok ezzel szívóznak, miközben kitűnő tanuló...

Még ha tök gyenge tanuló lenne...

2013. jan. 16. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!