Milyen telefont érdemes vennem 60. 000-ért? /Bővebben\
Szeretném a Sony Ericsson X8-asom lecserélni , kártyafüggetlen v telenoros androidra , de nem tudom milyen telefonnal járnék jobban?
Az Sony Xperia Sola-val szemezgetek már mióta , de aggódok az 512 MB ram miatt , hogy édes kevés lesz az ICS-nek :/.
(Főleg játékra és netezésre kell)
Azon kívül a Samsung Galaxy S Advencét figyelem a 768 MB ramja miatt ( bár ezt itt olvastam , hogy sokan nem kedvelik , nem tudom , hogy tényleg valós okok v elfogultság? :) ) vagy talán a HTC Sensation esetleg a ZTE Grand x in (Bár ez kimaradhat mert nekem a ZTE nem mond sajnos sokat sorry )?
Xperia go-t nem érdemes mert 5-6k-val drágább de semmivel sem tud többet sőt(!) csak az ütésállósága jó , de akkor már labdát veszek amit dobálok , a P-nél meg sokallom az árkülönbséget....
Várom az értelmes , fikázásmentes és normális válaszokat , amit előre is köszönök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!