Érdemes jobb mobilra költeni (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Rólam azt kell tudni,hogy ismerettségi körömben én voltam az egyetlen,aki nem direkt,egyszerű használat mellett tönkretettem egy Sam b2100-at.Rengetek telefonnal elbántam már,de nem azért,mert az milyen vicces,hanem azért mert időnként leejtem stb.nem vagyok rá kiváncsi.Tudom,hogy nem lennék képes egy telefonnal bánni,még akkor se ha az ifúún,bájjfún mimostadivat telefon.De cikinek érzem már a nokia 3310-est.Pedig azt még én se tettem tönkre,csak meguntam.Megéri telefonra költenem?2009. júl. 31. 11:32
1/5 anonim válasza:
vegyél használtakat olcsón, és dobáld a Dunába
2/5 anonim válasza:
HAHA az vicces teló xD amugy atztól függ mire használod éshogy mennyi pénzed van.
3/5 A kérdező kommentje:
30 rongy és mint használati eszköz csak jó lenne ha nem járnék ciki telóval :-D
2009. júl. 31. 12:31
4/5 anonim válasza:
Samsung-nak meg szinte mindegyik telefongyártó cégnek van ilyet pro,csepp és ütés alló mobilja, szerintem azok közt kéne keresgélni, és nem is olyan csúnyák, csak nincs bennük 1000 gigapixeles kamera, meg nem tudsz velük wi-fi-zni, de gondolom te nem is erre használnád.
Nézd meg a Samsung B2700-t, az pont ilyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megfontolom
2009. júl. 31. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!