Milyen telefont érdemes vennem 60. 000-ért? /Bővebben\
Szeretném a Sony Ericsson X8-asom lecserélni , kártyafüggetlen v telenoros androidra , de nem tudom milyen telefonnal járnék jobban?
Az Sony Xperia Sola-val szemezgetek már mióta , de aggódok az 512 MB ram miatt , hogy édes kevés lesz az ICS-nek :/.
(Főleg játékra és netezésre kell)
Azon kívül a Samsung Galaxy S Advencét figyelem a 768 MB ramja miatt ( bár ezt itt olvastam , hogy sokan nem kedvelik , nem tudom , hogy tényleg valós okok v elfogultság? :) ) vagy talán a HTC Sensation esetleg a ZTE Grand x in (Bár ez kimaradhat mert nekem a ZTE nem mond sajnos sokat sorry )?
Xperia go-t nem érdemes mert 5-6k-val drágább de semmivel sem tud többet sőt(!) csak az ütésállósága jó , de akkor már labdát veszek amit dobálok , a P-nél meg sokallom az árkülönbséget....
Várom az értelmes , fikázásmentes és normális válaszokat , amit előre is köszönök! :)
Tudom , hogy kijött Sola-ra az ICS sorry elírtam :D
Amúgy a legnagyobb hezitálást a Sola vs Samsung S okozza
Sola:
-kevesebb ram (512MB)
-NFC
-Floating Touch™ ICS-n teljes körű használat
-Glove Mode™
-nem jelenik meg rá a JB :/
Samsung:
-nagyobb ram (768MB)
-megjelenik rá a JB
-a Glove Mode™-ot hiányolnám :(
Sola-ra még nem biztos, hogy nem lesz JB...
A sok panasz miatt a Sony állítólag foglakozik majd vele.
A sola teljesen jól működik ics-vel, mivel nekem az ics-s xperia u-mon, ami lényegében ugyan az, mint a sola, elfut mindenkomoly játék, nem akadozik, nem fagy.
És inkább a sola-t vedd az advance helyett, mivel jobban van optimalizálva, szebb a kijelzője, jobb az anyaghasználata, és még ott vannak azok az előnyök, amiket te írtál. Valamint ha jól tudom, az advance-re még ki se jött az ics.
Köszönöm a válaszokat! :)
Valaki nem tudja , hogy a Sola-nal sokan panaszkodnak , hogy a telefon ~4-5 GB-ját SD-nek nézi a telefon és így amit betesz SD-t arra semmilyen alkalmazást nem lehet tenni?
A bettet SD-re minek akar valaki alkalmazást tenni?
Azok a belső memóriára mennek alapból, ami jóval gyorsabb is, mint egy sd kártya...
Talán erre nem elég az a hely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!