Zaklatnak telefonon, üres SMS-eket kapok. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma már hármat kaptam, ugyanarról a számról, tegnap is egyet, de nincs benne semmi.
Nem akarok visszaírni, vagy visszahívni, de lehet ez csalás? Pénzleszedés? Ti mit gondoltok?
#zaklatás #üres sms
2012. dec. 1. 19:24
11/15 anonim válasza:
Szerintetek is csak valami ismerős, aki szórakozik?
Jaj kérdező ne legyél már ilyen naív.Szerinted melyik ismerősödnek jó az hogy neked küld üres üzeneteket hogy fogyjon a pénze?Én 90%-ra merem neked mondani hogy ez valami titkos hódol lesz.Nem ismerős,nem haver semmi ilyen,egy haver vagy barátnő nem fogja a pénzét ilyen hülyeségekre költeni.
12/15 anonim válasza:
:D
Akkor miért nem hív fel, és miért nem szuszog bele a telefonba? :D
13/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Miért nem hív fel? :)
2012. dec. 1. 20:09
14/15 anonim válasza:
19:43
"Én férfi vagyok engem pl mindig rejtett számról hív egy nő és mindig bele szuszog.."
Honnan tudod h nő szuszog? Van ffi és női szuszogás is?
15/15 anonim válasza:
Simán fel lehet ismerni egy női szuszogást és egy férfi közti különbséget.Egyértelmű hogy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!