Zaklatnak telefonon, üres SMS-eket kapok. Mi lehet ez?
Ma már hármat kaptam, ugyanarról a számról, tegnap is egyet, de nincs benne semmi.
Nem akarok visszaírni, vagy visszahívni, de lehet ez csalás? Pénzleszedés? Ti mit gondoltok?
Milyen szám?
Magyar? 30,20,70?
Vezetékes? Mi a körzetszáma? Így nehezen tudunk segíteni.
+36 és 20-as körzetszám. Sima mobilszámnak tűnik.
A számot beírtam a Google-ba és egy helyen adta ki több telefonszámmal együtt, azt hiszem valami androidtelefonos oldalon.
Á, ezért nem fogom a számomat lecserélni. Csak furcsa.
Nem lehet, hogy valami csaló? Például ha visszahívom vagy visszaírok akkor pénzt szed le?
Szerintetek is csak valami ismerős, aki szórakozik?
ma 19:40
Nem tudom..Én még soha nem kaptam ilyeneket.Szerintem inkább valami titkos hódoló van a áttérben.Legalábbis legtöbb esetben az szokott lenni.Én férfi vagyok engem pl mindig rejtett számról hív egy nő és mindig bele szuszog..Rejtett számot nem szoktam felvenni soha de már annyiszor hívott hogy kíváncsi voltam ki lehet az.Mostanában mindig felveszem és beleszuszog a nő.Beteg világban élünk..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!