Milyen fülhallgatót Vegyek? (HTC Wildfire S-hez, Agybedugós) Többi lent!
Van egy Htc Wildfire S-m és szeretnék hozzá venni egy agybedugós fülhallgatót,max 20ezer Ft-ig,
Az lenne a lényeg hogy Jó legyen a basszus minősége,Ne legyen torz,minőségi és nem átverés az ára,mély legyen a hangzása,és sokáig ki bírja mert nekem 2hetente max félévente tönkre mennek a fülhallgatóim.
Márkába azt hallatom hogy a sennheiser,pionner stb.. Nagyon jók :)
Ha írtok márkát kérlek a típusát is írjátok le :) köszi! És a lehető legjobbat :)
Valaki nekem azt mondta hogy 6ezernél többet ne költsek rá mert fölösleges mert koncakt hibával nem veszik vissza (mert hogy nem rendeltetés szerűen van használva) és hamar koncakt hibás lesz a drága is mert vékony nagyon az agybedugós kábele. és koncakt hibán kívül semmi baja nem szokott lenni így fölös a garancia.
Ez igaz?
én ilyet veszek: [link]
MeGBIZHATÓ MÁRKA: CANYON
12HÓNAP GARI
OLCSÓ
HAVEROM IPHONE 4 ÉBE HALLGATTAM MEG ÉS KRVAJÓL SZOLT LEGALÁBBIS ÁJFONBA NAGYON JÓ
180CM HOSSZÚ KÁBEL
SZABVÁNY 3,5 JACK DUGÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!