Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen fülhallgatót Vegyek?...

Milyen fülhallgatót Vegyek? (HTC Wildfire S-hez, Agybedugós) Többi lent!

Figyelt kérdés

Van egy Htc Wildfire S-m és szeretnék hozzá venni egy agybedugós fülhallgatót,max 20ezer Ft-ig,

Az lenne a lényeg hogy Jó legyen a basszus minősége,Ne legyen torz,minőségi és nem átverés az ára,mély legyen a hangzása,és sokáig ki bírja mert nekem 2hetente max félévente tönkre mennek a fülhallgatóim.

Márkába azt hallatom hogy a sennheiser,pionner stb.. Nagyon jók :)

Ha írtok márkát kérlek a típusát is írjátok le :) köszi! És a lehető legjobbat :)

#HTC Wildfire S #fontos #Agybedugo #Feullhalgato
2012. nov. 7. 18:48
 1/3 A kérdező kommentje:

Valaki nekem azt mondta hogy 6ezernél többet ne költsek rá mert fölösleges mert koncakt hibával nem veszik vissza (mert hogy nem rendeltetés szerűen van használva) és hamar koncakt hibás lesz a drága is mert vékony nagyon az agybedugós kábele. és koncakt hibán kívül semmi baja nem szokott lenni így fölös a garancia.

Ez igaz?

2012. nov. 7. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:

én ilyet veszek: [link]

MeGBIZHATÓ MÁRKA: CANYON

12HÓNAP GARI

OLCSÓ

HAVEROM IPHONE 4 ÉBE HALLGATTAM MEG ÉS KRVAJÓL SZOLT LEGALÁBBIS ÁJFONBA NAGYON JÓ

180CM HOSSZÚ KÁBEL

SZABVÁNY 3,5 JACK DUGÓ

2012. nov. 11. 10:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz,De ott van hogy Agybedugós :)
2012. nov. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!