Htc Wildfire s-emet szeretném gyorsítani, illetve komolyabb játékokat elindítani rajta. Android 2.3.5 van rajta. Milyen androidot tehetek rá, ami jobb lenne ennél a változatnál?
A másik amiről sokat hallottam a rom frissítés. sokat google-ztam, de még mindig nem találom biztosnágos módját.
Valaki leírná nekem, hogy működnek ezek ?
Ti hogy gyorsítjátok a telefonotok sebességét ?
nekem is ugyanez a telefonom van.
Ujabb androidot ra nem tudsz tenni.De ha rootolod akkor novelheted 200Mhz-el a teljesitmenyet amivel eltunnek es mukodni fognak a komolyabb jatekok.PL.:GTA3
Ha nem rootolod akkor ezeket a jatekokat javaslom:need for speed shift,dead space,raging thunder 2,recless racing,
Ezek nagyobb jatekok es mennek a telefonon
Rakhatsz rá Jelly Bean-t is, a stock romnál az is gyorsabb, de vannak rá sokkal gyorsabb ICS romok.
Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy gyenge a telefon, ha el is indul rajta bizonyos játék, ami korábban nem, nem fog olyan gyorsan működni, ahogy kéne. Inkább ne játssz rajta, max kisebb játékokkal.
Romokat itt találsz:
A leggyorsabb a RobotoMod, azt ajánlom, de a Speed Droid és MIUI v4 is jó.
és hogy tudom rootolni, annak mi a folyamata ?
Illetve hogy tudok rá másik romot rakni, és annak mi a folyamata ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!