Samsung galaxy s3 VS. Sony xperia t?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik éri meg jobban? melyik szebb? :)2012. nov. 6. 20:59
21/30 anonim válasza:
Az igaz, hogy a régi xperia-k nem voltak jók, de a mostaniak nagyon jók, ahogy a t is.
23/30 A kérdező kommentje:
Nos köszönöm a válaszokat mindenkinek :))
Azóta már megvettem az xperia t-t. IMÁDOOOM :DD
Nagyon jó teló, az ég világon semmi problémám nincs vele :)
2013. jan. 4. 00:37
24/30 F_King válasza:
Galaxy S III egy nagyon jó telefon, de kijelző hibás, egy hónapon belül 3 ismerősömnek lett ugyan az a baja a kijelzőnek, és mind a 3-nak vissza küldték azzal, hogy nem rendeltetés szerű használat...
25/30 maszkusz válasza:
ahelyett hogy itt vitatkoztok inkább nézzetek youtubon benchmarkot az xperia T sokkla jobb mint az s3.. eniyre f*szkalapok nem lehettek :D
26/30 anonim válasza:
Mégis miben? :D
A 2magos Krait épp, hogy megközelíti az S3 eredményeit.
De végülis.. kit érdekel ez már..?
27/30 anonim válasza:
Igazából nem nagyon nyomogattam még az xperia t-t, csak vidit néztem róla. Lényeg, hogy a samuban sok az eye candy - remélem jól írom :) - ami igényli az erős vasat. Ellenben az xperia-val, aminek a fele kraft is elég ahhoz, hogy megközelítse az s3-at. Szerintem praktikusabb az xperia és ezzel nem szarozom le a samut, mert a maga nemében az is egy csúcs kütyü.
28/30 anonim válasza:
eye candy az az iOS7-ben van sok.. :D
Amúgy nekem Note 2-m van, és azzal a hardverrel, a legfrissebb szoftverrel nem szaggat. Amúgy meguntam ezt a sok animációt, meg a sok baromságot, és így animáció nélkül használom, valamennyire leegyszerűsített felülettel.
29/30 Urbán Bence válasza:
Szerintem Xperia nekem is az van. Kemény kijátszása is jó meg mindenre :D Szerintem az s3 elbújhat mögötte
30/30 anonim válasza:
Nagyon jól dontottel, h a T-t vetted. Aki azt írja h gyengébb hardver, az nem mond igazat. Csak annyit, h 4.1-el kb 1000 pontot ver rá az s3-ra quadranton. Sok ismerosomnek van S3-a, és fikazzak. Van akinek, hívtak és nem tudta felvenni mert kifagyott. Az összes samsung széria hibás. Volt már Notem, S advencem, S2-őm...nem akarom ragozni, de mind hulladék volt. A T az első telefonom, ami megvan több mint 3 hónapja és meg is lesz még legalább 1-2 évig. Egy gyengeje van, ami engem zavar és más Sonyk erősek benne és az az üzemidő. Nagyon kis patent telefon és 3db S3-ért sem adnám oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!