(2. lent).1: A következő felső kategóriás telefonok közül melyik éri meg a legjobban, vagy melyik másik (wifi, kamera, élmény, ár mármint hogy megéri-e) : Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S3, HTC One X, Sony Xperia S? APPLE MÁNIÁSOK MELLŐZZENEK!
Hát az xperia ion is hasolnó árban van mint a többi, az egy jó kis teló.
A második adagból az Alcatel OT995 a legjobb
Az elsőre tudok jó válasz:
Wifi mindben van, innentől nem hiszem hogy számít milyen (a net sebessége lesz a szűk keresztmetszet úgyis)
Kamera: Note 2, SGS3 tudtommal kb ugyan olyan, One X kicsit gyengébb, bár sztem jól használható (nekem X-em van) Sony is jobb a HTC-nél, de véleményem szerint (szigorúan magán): majdnem mindegy ha nem használhatatlan. Arra amire egy átlag ember használja (buiban, vagy családban lőni pár fotót) teljesen jó mind, rendesen fotózni meg egyikkel se lehet (egy 20ezres digitális jobbat csinál mindnél)
Élmény: itt nem tudom mire gondolsz, a kezelőfelülete egyéni mindnek, nézz videókat és válsz melyik teccik, egyi k se akad vagy ilyesmi, külső is szubjektív, bár az anyagminőség nem az és abban: HTC, Xperia, SGN2, SGS3.
Megéri e? ha van rá pénzed és nem sajnálod akkor igen, mindegyik megéri mert hasonló ár (arra gondolok h mind 100k feletti, és 200k alatti) és aki ennyi pénzt hajlandó telóra áldozni annak majdnem h mindegy, plusz tényleg csúcs cuccot kapsz ennyi pénzért.
Másodikat nem tudom, de a sima SGMinit felejtsd el, ott a 2.
szerintem vegyél one x+-t
az jobb mint az összes többi(mindenben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!