Melyik jobb? Samsung, HTC vagy Sony?
Ezek gyártók, cégek, rengeteg tipussal.
Mindnek van jó és kevésbé jó készüléke.
Összehasonlitani csak készülékeket lehet.
Melyik készülékekre vagy kiváncsi?
/nekem htc van, az tetszik a minösége miatt/
Samsung egyértelműen az utolsó ezek közül (ennek ellenére mégis ő csinálja a legnagyobb bevételt, de ez már az emberek hibája).
Sony és HTC is nagyon jó, Sony az alsó-középkategóriában legyőzhetetlen, míg HTC-ből csak felsőkategóriás telefont szabad venni.
Sony is jó felsőkategóriás telefonokat csinál, csak nem HTC minőség.
Tehát Samsung <<<<< Sony/HTC.
Tényleg árkategória kérdése. 40 alatt Sonyt vennék szerintem.
A Sony-féle Android átskinezések nekem egyáltalán nem tetszenek, a samsungos sem különösebben.
A HTC saját felülete szerintem ötletes és jól is néz ki, de persze launcher cserével (pl. GO launcer) a másik kettő is teljesen jó.
Samsung az utolsó. Nővérem vett egy új kategóriásat alig fél éve és most már gagyira ment, pedig ő aztán nem használta durván. A HTC jó telefonokat gyárt, de a Sony szerintem sokkal feltörekvőbb lesz, mert a részletekre is gondolnak, pl. Xperia U- fiatalos, designos, cserélhető aljzat, viszonylag nagy tárhely. S - üzletemberes, hatalmas, komoly telefon. És a P a kettő között van, ami mindkettőbe belekóstol és hozzáadja a white Magic-et, ami hasznosabb, mint először gondolnánk.
A Sony Ericssonnal én nem voltam sosem megelégedve, ez a mini meg mini pro izék.. borzalmasak. Szar menürendszer, az egész gagyi volt, de most a Sony egyedül valami nagyot alkot. Megéri.
Szóval szerintem: Samsung------>HTC--> Sony
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Még vélemény ?
Cégméretre a Samsung a legnagyobb, sok más gyártó is Samsung alkatrészeket használ telefonjaiban.
Jelenleg a Samsungnak van a legerősebb telefonja, hardvere, és emellett alsó és középkategóriában sok gyenge de túlárazott készüléke amit csak a csúcsmodel neve miatt vesznek meg az emberek. Anyagminőségre, összeszerelésre talán a másik kettő jobb.
A HTC csúcskategóriás prémium gyártó, habár épp mostanában vannak gondjai, kezdi elveszíteni a pozicióját.
A Sony egyre jobb készülékeket gyárt, kedvező áron.
A sorred szerintem:
HTC - Sony - Samsung
*Mármint:
A sorred szerintem:
1,HTC - 2,Sony - 3,Samsung
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!