A Nokia Lumia 610 vagy a Samsung Galaxy Mini a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Melyik tud többet, melyiket érdemes megvenni?2012. nov. 3. 14:32
1/6 at3k válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
A második variációra gondoltam, és tapasztalatokra lennék kiváncsi. Köszi a választ!!
2012. nov. 3. 14:42
3/6 anonim válasza:
Azt hogy melyik a jobb, nem tudom, de nekem a minimmel semmi gondom nem volt eddig, ha ilyesféle vélemény is érdekel. Szerintem a samsungok jobban néznek ki.
4/6 anonim válasza:
A mostani minibe màr 832-es processzor van, a tàblàzat az első gyàrtmànyokra vonatkozik, ahogy nèzem. Azóta javítottak rajta.
5/6 anonim válasza:
Egyiket se vedd, a mini-t meg főleg nem!!!
A lumia szimplán gyenge hardverű, de a mini az gyenge és elavult hardverű, nagyon pixeles kijelzőjű, és sz@r kamerájú.
Ugyan annyiért az xperia tipo magasan lepipálja őket.
6/6 anonim válasza:
Annyit szeretnék írni hogy a lumia 610-et már nem éri meg venni főleg hogy alig van különbség árban a 710-essel , szóval szerintem a legjobb a 710 lenne . [link] sőt még a 710 vicces módon olcsóbb is . Szerintem egyértelműen 710 :) , barátomnak minije van és azt mondja hogy túl kicsi a képernyője , és kínlódik vele az internettel is . És a Lumia 710-nek képernyője is elég nagy és a procija is jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!