Samsung galaxy s3 VS. Sony xperia t?
természetesen a S3!! Jesszus hogy akad rajta a gta, ezt azért inkább ne írd máshol :D:D kinevetnek hogy akadhat mikor 4 magos!! :D istenem ha nem értesz hozzá... Ja és ha közelebb akarsz fényképezni vana mikro fokusz :D Frissítés 1hete kaptam rá automatikusan frissít ha szeretnéd nekem most 4.1.1 van rajta :D NEm fogom fényezni próbáld ki a 2 mobilt és megtudod mi a külömbség, én már csak ránézésre elvetettem a sony t-t, inkább nokia lumia900 között gondolkodtam :D de végül s3 lett, csak ajánlani tudom :D (nem tévedhet több mint 30 mill. ember:D)
2012. nov. 11. 03:33
Én tudom, miről beszélek, és az s3-on igen is akadt a gta3, a sony-n meg nem, és ez tapasztalat, és az is tapasztalat, hogy a sony jobb képeket csinál, és a 30000000 ember meg azért vette ezt meg, mert bedőlt a reklámoknak, a galaxy névnek, valamint az s2 sikere miatt vették meg, kiábrándulni meg nem nagyon lehet egy felsőkategóriás telefonból, mert a legtöbb ember csak ilyen alap játékokat telepít a telefonjára, és azért veszi meg, hogy felvágjon vele. Az s3-ból csak úgy lehet kiábrándulni, ha mondjuk az xperia t-vel összehasonlítod, ahogy én tettem.
2012. nov. 11. 16:23
Hát jó ahogy gondolod nekem nem akad, és én semmiért nem cserélném le lehet majd max az S4-re :D Képeket ha szeretnék akkor úgyse egy telefonnal fogok hanem min egy 14 mpx fényképezővel és a pillanat képekre meg elég a 8 mpx. Hát én pont azon nevettem hogy a reklámból nem nagyon lehettett érteni dolgokat, de aztán mikor lehetőségem lett megnézni..na akkkor szerettem bele. És aki egy ilyen telefontól csalódást kap akkor valami baj van a fejével:)
2012. nov. 11. 20:28
Csalódás az xperia t után.:D
2012. nov. 12. 16:52
Rohadjon meg az, aki lepontozgat..
Nem azért van ez az oldal, hogy lepontozd azt, akit megutáltál. Az S3 pedig szoftverileg sokkal jobb, mivel sok újítást hoz, és lesz osztott képernyős nézet is benne. Ezt hol mondhatja el a Sony? Ha akarsz alap okostelefont pár dologgal, akkor nem kell valami húde 100felett.. Az S3 sokat hoz, és ezt hiába pontozzátok le, igazam van.. Nincs az Xperia T-ben semmi olyan, ami megfogott volna benne, hogy váltsak rá az S2-mről, mert ez is tartalmazza azokat a funkciókat, amiket a legjobb Xperia is, de nem hd kijelzője van.. húúú, sírjak? Barmok..
2012. nov. 12. 18:10
Kedves utolsó..engem is lepontoznak :D Csak annyit tudok mondani hogy fáj az igazság (Sony volna az utolsó mit választanák) :) Amúgy a lepontozást nem ilyen esedbe kellene használni hanem akkor amikor valaki megkérdi milyen az ég színe..és erre valaki lila..na ide mehetne a lepontozás, mert hülye...de azért mert valakinek más telefon tetszik ?!?!
2012. nov. 13. 00:00
17/30 A kérdező kommentje:
Utolsó!
egyrészt igazad van, senkit nem kéne ilyenek miatt lepontozgatni.
másrészt meg kifejtenéd mért nem szereted a sony-t? kíváncsi vagyok a véleményedre:)
Nem tudom hogy miért ugy okom ninccs mivel hosszabb ideig nem használtam..fogtam már kézben (az eggyik barátomnak volt, de aztán lecserélte nokia lumia 900) és nekem nem nyerte el a tetszésemet. Az első a forma nekem nagyon nem tetszik ahogy kinéz és aztán a menüje vagy inkább már op. rendszere. Nekem legjobban a samsungé tetszik max még a htc. De a sony..áhh nem tudom nem tetszenek..amire azt mondtam hogy szép az a arc volt, de annak is a külseje csak tetszett az op. rendszere nem. De hát ez az én véleményem, szóval :)
2012. nov. 13. 21:52
19/30 A kérdező kommentje:
Értelek köszi :)
azt hittem van valami rossz tapasztalatod, de akkor megnyugodtam :D
Rossz tapasztalatom nincs, csak nekem nem tetszik. Amugy a barátom azért adott túl rajta mert nem volt szép neki a képernyője, de hát ez össze youtube-os videon lehet látni ami s3 mal van egybevetve. ő amugy nokia lumia 900 cserélte le (kékre)..az is nagyon jó telefon..én is ahogy említettem s3 vs n l 900 kozott gondolkodtam, de s3 lett és imádom :)
2012. nov. 14. 16:15
Kapcsolódó kérdések: