Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tároljátok a zsebetekbe...

Hogyan tároljátok a zsebetekben a telefonotokat?

Figyelt kérdés

A képernyő a combotok fele néz vagy pont, hogy a hátoldal néz arra?

Én személy szerint jobb szeretem ha a képernyő a combom fele néz de pl akik szűk gatyában vannak azoknak pont fordítva van gondolom nem akarják, hogy a combjuk nyomja a kijelzőt... Nektek hogy van benne?

2012. okt. 24. 01:23
1 2
 11/17 anonim válasza:
Simán berakom a zsebembe, csak arra figyelj, hogy kulcsot ne rakj mellé, vagy olyan dolgot, ami karcolhatja, azért ezek a telefonok úgy vannak megcsinálva, hogy bírják a gyűrődést! (Jó esetben)
2012. okt. 24. 10:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Xperia S-em van de sajna van már rajta karc pedig vigyázok rá... :(
2012. okt. 24. 10:49
 13/17 anonim válasza:
50%
Én először egy műanyag szatyorba rakom bele utána meg 2 penny-s táskába végül pedig egy átlátszó egyszínű csíkos szatyorba.
2012. okt. 24. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Xperia S-en a gyári fóliád karcolódik csak, van rajta egy kemény védőfólia, ami alatt ott a karcálló üveg. Viszont megjegyzem, hogy ajánlatos tenni rá egy másikat miután leveszed a gyárit, mert sokkal jobban karcolódik mint más telefonok. Amúgy nekem egy HTC Sensationom van aminek ugyancsak nagy kijelzője van és zsebben hordom.
2012. okt. 24. 21:52
 15/17 A kérdező kommentje:
A gyári fóliát azonnal levettem, rajta hagytam volna de sajnos tele volt rajzolva utasításokkal... Mivel egyre több karc van rajta ezért legkésőbb jövőhéten veszek rá egyet.
2012. okt. 24. 22:24
 16/17 Golan Trevize ***** válasza:

Bal zsebben, képernyővel befelé, fejjel lefelé.

Nem a védelem miatt, hanem ha így van, akkor amikor benyúlok a zsebembe érte, rögtön úgy veszem elő, hogy nem kell forgatni.

Még a régi mobiltelefonjaimnál szoktam rá erre.

2012. okt. 25. 08:27
 17/17 anonim válasza:
Általában simán a zsebemben, de ez változó adott helyzetektöl, nyáron, pl úszó shortba vagyok annak nincs zsebe, akkor elől bele ragok a gatyába, ki nem esik, nyáron ahol szoktam lenni vízpart annyira nincs közel bringával megyek úszó shortba, na most olyankor is a gatyába rakom.
2021. okt. 5. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!