Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tároljátok a zsebetekbe...

Hogyan tároljátok a zsebetekben a telefonotokat?

Figyelt kérdés

A képernyő a combotok fele néz vagy pont, hogy a hátoldal néz arra?

Én személy szerint jobb szeretem ha a képernyő a combom fele néz de pl akik szűk gatyában vannak azoknak pont fordítva van gondolom nem akarják, hogy a combjuk nyomja a kijelzőt... Nektek hogy van benne?

2012. okt. 24. 01:23
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Most nem régi mindent kibíró mobilokra gondolok hanem okostelókra főleg a nagyobb képernyősökre
2012. okt. 24. 01:27
 2/17 anonim ***** válasza:
Hát ha ütés éri, akkor jobb comb fele, de amúgy szűk gatyában oly mindegy.
2012. okt. 24. 01:41
 3/17 anonim ***** válasza:

Ezeket a telókat már nem jó zsebre rakni. A régi is kényelmetlen volt, de egy nagyképernyős okostelefont nadrágzsebbe tartani majdnem lehetetlen normálisan.

Mindenképpen hülyén néz ki, és árthat a telefonnak is :). Szűk gatyában nagyon! Bár nem tudom van e olyan aki megpróbálna egy szűk nadrágba még egy nagyképernyős okostelefont is "elrejteni" :D.

Nekem a megoldás egy csíptethető tok jelenti, amit jótékonyan eltakarok a kitűrt pólóval vagy inggel...stb, ha olyan helyre megyek ahol a telefonomra szükségem van, de egy táskát nem akarok vinni. Jobb megoldást még nem találtam, de többnyire remekül megvagyok nélküle, ha táska nélkül megyek valahová.

2012. okt. 24. 01:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Minek elrejteni? Meg miért néz ki hülyén? :)
2012. okt. 24. 02:05
 5/17 anonim ***** válasza:

Az elrejteni szót ezért is raktam idézőjelek közé. Ha egy szűk nadrág zsebébe bele tudsz még szuszakolni egy tipikus nagyképernyős okostelefont, az nem kicsit fog onnan kidudorodni :). Az se szép, ha egy ilyen nadrág zsebét mondjuk zsebkendővel tömöd meg (van olyan szűk nadrág aminek a zsebébe már egy zsebkendő is kellemetlen már), akkor, hogy festenél le egy nagy téglalapot kikandikálni.

Jobb a maga helyén kezelni a dolgokat. Ahogy nem veszünk fel olyan nadrágot sem, ha szorult belénk némi ízlés, amiből kinn virít egy vagy akár több úszógumi. Ugye?

Vannak nadrágok, szélesebb, megerősített oldalzsebbel. Ezek már jobb esetek. De egy könnyű nyári nadrág oldalzsebében egy ilyen telefon nagyon idegesítő. Főleg járás közben :), arról nem beszélve hogy lehúzza azt az oldalt. Elég mókásan fest megint csak :).

2012. okt. 24. 03:36
 6/17 anonim ***** válasza:
És gyorsan hozzá tenném, hogy egyik eset se tesz jót a készüléknek.
2012. okt. 24. 03:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Túl sokat foglalkozol azzal, amit mások gondolnak.
2012. okt. 24. 04:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy bőrtok a telefonhoz, abba van és úgy megy vagy a nadrágzsebbe, vagy télen inkább a bőrdzseki belső zsebébe. Nem nagy, teljesen kényelmesen elfér. Am 3,6˝ kijelzőméretű nem gyenge műanyag telefon. Sohasem lett még baja. Am a kijelző mindig kifelé néz, a tokba is mindig úgy van belerakva, hogy a hátlapnál legyen az a kis tokból kihúzó „nyelv” vagymi.
2012. okt. 24. 04:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Tudom borzalmas személy vagyok ;). Mások között élünk. Természetes hogy érdekel, hogy mások mit gondolnak.

A drága készülékünket pedig nem szeretjük lezúzni hanyagságból. Vagy valamelyikben tévedek?

2012. okt. 24. 05:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Bedobom a zsebembe úgy ahogy éppen a kezembe tartom. Annyira nem érdekel mivel nem egy iPhone 5 vagy SGS3. :D
2012. okt. 24. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!