Most volt a születésnapom, és kaptam egy iphone5-öt. 14 éves lány vagyok. Nem tudtam róla, hogy ezt kapom, bár mondogattam anyáék előtt, hogy jó is lenne....
Az előző telefonom is iphone volt. A barátaim, és a felnőttek azzal jönnek hogy: minek neked iphone? A tanulással kéne foglalkoznod. Lecseréled a telefonodat egy centi miatt? Ezek nekem nagyon rosszul esnek, hisz eddig mindig kitűnő voltam, az iskolán kívül is járok egyéb tevékenységekre. Egyáltalán nem hencegek,kérkedek a telefonommal és mégis ezt kapom a "barátaimtól", ismerősöktől.
2012. okt. 14. 16:47
1/10 anonim válasza:
mert irigyek.
Addig jó amíg nem élsz ezzel vissza.
Bár meg kell mondjam jelentős előnyökkel jár egy okostelefon. nekem régi javás telefonom van, és irigykedem amikor osztálytársaim telefonjukról küldik be az elfelejtett házit, vagy akár szünetekben jól elszórakoznak. 15f
2012. okt. 14. 16:52
2/10 anonim válasza:
Én is voltam ilen helyzetben csak én iPadet kaptam. Ne törődj velük, irigyek. Ha nem hencegsz vele akkor kevésbé kerülsz kellemetlen helyzetbe és ők se utálkoznak majd. :)
2012. okt. 14. 17:28
3/10 anonim válasza:
Ezekkel nem kell foglalkozni. Mindig lesznek irigyek. Mivel nem te követelted ki, nem hisztiztél mint itt egy-egy tini, hogy jaj de kéne meg az nekik jár, ezért ne legyen lelkiismeret furdalásod. Örülj neki, hogy ti olyan helyzetben vagytok, hogy ezt megengedhetik a szüleid.
2012. okt. 14. 17:31
4/10 anonim válasza:
Irigyek.
2012. okt. 14. 17:42
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez ellen nincs mit tenni?:( Igen, tudom szerencsés vagyok, hogy ilyen anyagi háttérben nevelkedhetek!:) A szüleim sokat dolgoznak. Másoknak is ilyen életet kívánok!!
2012. okt. 14. 18:01
6/10 anonim válasza:
ha telik rá nektek akkor nem értem miért ne lehetne.ha esetleg rosszul tanulnál,buliznál,innál meg hasonlók talán megérteném a viselkedésuket,de így nem.ne érdekeljen,hogy mások mit mondanak csak irigyek,mert nekik nincs pénzuk olyanra.
2012. okt. 14. 18:03
7/10 anonim válasza:
Szerintem is tök felesleges neked az ötös almatelefon, ha volt már korábbi Aple modelled, de miután kaptad és nem vetted, értelmes ember ezen nem veled problémázik.
2012. okt. 14. 19:11
8/10 anonim válasza:
Jaja, bizony irigyek. Tudományosan bebizonyított tény, hogy az ifonnal kapcsolatban csak kétfajta hozzáállás lehetséges: a tulajdonosé és mindenki más irigykedik. Úgyhogy magabiztosan csapd az asztalra és ne törődj másokkal, mert csakis irigyek lehetnek (persze velem együtt) :))
2012. okt. 14. 23:12
9/10 anonim válasza:
köszi h ilyet kivánsz :D én örültem h kezembe foghattam iphone 5-öt:) bár nemkéne
16f
2012. okt. 14. 23:38
10/10 anonim válasza:
Hát én is irigy lennék szerintem.Mondjuk nekem is iPhoneom van csak viszont 4.Nagyon bejön az iPhone 5.A 4-et is anno gyakorlati pénzből kerestem.De jelenleg nincs munkám hogy tudjak venni szüleim meg nem vesznek.Meg nem is könyörögnék érte nekik.Használd egészséggel meg vigyázz rá! :)Egyébként 19 vagyok..:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!