Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone használók!...

Windows Phone használók! Leírnátok a véleményeteket a rendszerrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mennyire stabil, akad, fagy-e, bugok, stb. :D

Tervezek egy Nokia Lumia 800-as vételét, és szeretném hallani azért mások véleményét is :)

2012. okt. 7. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

STABIL-e, mint egy duzzasztó gát fala, az alacsony op. rendszerkövetelmény miatt gyors, nem fagy és nincs bug!

Sokoldalú téma beállítás (színek) a csempére. Egyszerű menü kezelhetőség! Nem izzasztja meg a telót a WP op.rendszer! :D

Ami nehézkes, az a csengőhang beállítás, de van hozzá APP a WP Store-ban. Illetve a 800-asban nincs Bluetooth fájlküldési lehetőség és nem használhatod adathordozóként, tehát csak szinkronizálni tudod a pc-vel, a ZUNE nevű Microsoft programmal! :)

Összességében, egy jó op.rendszer, szerintem! :)

2012. okt. 7. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
én is csak dicsérni tudom a rendszert, de várd meg a wp8-as telókat, azok mégjobbak lesznek mint a 7esek.
2012. okt. 8. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akad, nem fagy, gyors, elegáns, mindenre van alternatívája, és van jövője. Szeretem, mert napi 2-3 óra zenével, 10 perc telefonálással naponta, megnézem gyorsan a Facebookot...2 napot bír. Viszont zeneileg nem vagyok annyira elégedett (legalábbis Lumia 710-en nem annyira), mert ugyan jól szól, nekem nem hiányzik a hangszín szabályzó, de a Simbyanos Nokiák zenei képességét a gyári Zune nem üti meg. Állítólag a Nokia Music jó hangzást biztosít, de a drága T-Mobile, letiltotta, nehogy ne nekik menjen a pénz...

Kamerában egész jó, gyors, tetszetős a kamera és a képek közötti átjárás. Szép és letisztult a kezelőfelülete. Semmi köze a despokt Windows-hoz. engem nem zavar se az usb se a bluetooth korlátozása. Amit tud azt patentül tudja, amit meg nem azt utólag lehet pótolni.

2012. okt. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!