Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó döntés venni egy Iphone 5-öt?

Jó döntés venni egy Iphone 5-öt?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 18:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem. feleannyiért már kapsz 4 magos androidos telefonokat, amik ugyan annyit nyújtanak, sőt talán még többet is.
2012. okt. 8. 08:15
 22/35 anonim ***** válasza:
91%

Van, aki még mindig a magokért van oda, meg a GHz-kért.

Csak éppen azt nem képes megérteni, hogy A K A D A Z A N D R O I D. Gáz.

Az IOS sokkal jobban van optimalizálva ezért elég neki a 2 mag, hogy leverje az android platform legjobbak legjobbját. Sőt, a Nokia Lumia 900, a maga 1x1,5GHz-ével simán hozza az SGS 3 sebességét...menüben és egyéb nagy dolgot nem igénylő dologban. Az Apple és a Microsoft felismerte, hogy nem a hardver kell, hanem az informatikai tudás, optimalizálni, ez az Apple esetében eléggé puccosra sikeredett. Tádámmm, gyorsabb, mint valaha volt, oké az IOS 6 nem a legüberállatbrutálzsír módra sikeredett, na mert most mindenki úgy szídja az IOS-t, mintha az android időben, hibamentesen kijött volna. Az SGS 2-n is laggolt az ICS az első hibajavításig. Na a helyzet hasonló az almáéknál is, csak éppen tökéletesen fut a rendszer és a térkpek lettek szarok. Ellenben biztosan jönni fog majd egy frissítés, ami javítja a hibákat.

Ezt az android majmoknak üzentem, akik istenítik a hibákkal teli rendszerüket.

Mindenki szemében észreveszik a szálkát de a magukéban nem, a gerendát.

2012. okt. 8. 15:55
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:Felőlem megy a pozitív..:D A 69 százalékos vagyok amúgy.Nekem az iPhone 4-emen is hasít az IOS 6...:D Ennyit az Androidról.
2012. okt. 8. 17:09
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...am már meg is vettem egy Iphone 4.!!!! Nagyon jó teló szuper=)....nem is tudom h, miért becsülitek le?! -.-
2012. okt. 8. 19:06
 25/35 anonim ***** válasza:
Mennyiért vetted?Mert ha több volt mint 150 akkor az egyértelmű pénzkidobás.
2012. okt. 8. 19:15
 26/35 anonim ***** válasza:
i4-et nem nagyon adnak 150-ért.
2012. okt. 8. 19:19
 27/35 anonim ***** válasza:

Én örülök ,hogy ez mellett döntöttél , szerintem nem bánod meg a döntésed.Bármire szükséged van írj privátba ,ha valami t nem tudsz.

Amúgy minden pofon egyszerű a készüléken , kivéve egy dolgot , amit inkább ide leírok , mert nagyon hasznos:

Ez pedig a csengőhang készítése iPhone-ra:

Először: a zeneszámot behúzod az iTunes-be , ott infó mutatása , Opciók , megvágod , 0-30 másodperc es lehet a csengőhang, utánna AAC verzió létrehozása ,utánna jobb klikk az AAC verzióra , megnyitás windows intézőbe , és ezután átírod a formátumot , .m4r - re (én winrar segítségével szoktam). Ezt az .m4r fájlt visszahúzod az iTunes-be (a hangoknál fog megjelenni , nem a zenénél) és rámásolod a telefonra , ennyi. Ha így nem világos akkor keress rá youtuben , és nézz meg egy videót.

Ez a módszer jailbreak nélkül is működik.És ingyen csengőhangot készíthetsz bármelyik számodból.

Talán ez a legbonyolultabb dolog ,ha iPhone-ról van szó.Elismerem ez az egy dolog tényleg nehéz egy olyan embernek aki először találja magát szemben az iTunes-el.

2012. okt. 8. 19:59
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszi....

Am 110 ezer forint volt!

2012. okt. 9. 15:25
 29/35 MyDrox17 válasza:
4 vagy 4S-t vettél? Én is gondolkozom a vásárláson, 110-ért ismerősöm eladná a 4S-ét az 5-re pedig még mindig várni kell és az 199.990-be kerül.
2012. okt. 13. 15:48
 30/35 anonim ***** válasza:
Egy egy éves i4S-ért a 110 az jó ár. Főleg, hogy 170 újonnan még a Tnél is 160-ról indul lefele.
2012. okt. 13. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!